Potraga za Aleksandrom iz Belanovca ušla u ŠESTI DAN! Supruga: “Sin neće da jede dok se tata ne vrati”

Porodica je u stanju šoka i vrlo je uznemirena nakon njegovog nestanka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Aleksandar Stevanović (33) iz Belanovca, otac dvoje dece, nestao je u noći između nedelje i ponedeljka i već šest dana nema ni traga ni glasa o njemu.

Porodica je u stanju šoka i vrlo je uznemirena nakon njegovog nestanka i neprestano ga traži sa meštanima sela Belanovce.

Kako ističe njegova supruga, Ana Stevanović, ovaj Aleksandrov nestanak je jako čudan jer do sada nije odlazio od kuće, a i jako je vezan za decu, pogotovo za ćerku, koja ima svega 4 godine.

– Ovo uopšte ne liči na njega, sve je mnogo čudno i ne znam zašto bi otišao od kuće, jednostavno sumnjam da se nešto desilo. Sumnjam na najgore – kaže Ana za Objektiv.

Ana dodaje da ona i Aleksandar imaju dva maloletna deteta i da je sin upućen u situaciju, dok je ćerka još uvek mala i ne pričaju joj ništa.

– Mihajlo neće da jede dok se tata ne vrati, a ćerka je još mala i ne zna još, ali počeće uskoro da ga traži, jer je obožavala Aleksandra.

Ana je objavila i apel na društvenim mrežama, odmah nakon nestanka, gde je navela da je Aleksandar izašao iz kuće oko 4.30 sati u ponedeljak i da mu se od tada gubi svaki trag.

– Poslednji put smo ga videli mi iz porodice, krenuo je navodno kod druga i više se nije vratio. Bio je dostupan do 11, ali se nije javljao, odzvonio je telefon do kraja. Posle 11 telefon nije više bio dostupan. Sumnjam da mu se nesto loše desilo – rekla je Ana tada za Objektiv.

Kako je Ana istakla ranije, ona je sumnjala da je Aleksandar otišao kod nekog druga, ali izgleda da to nije bio slučaj, jer se taj momak javio i rekao da ga je video dva dana ranije, ali ne i na dan njegovog nestanka.

– Razgovarao je sa svojom majkom ujutru i rekao joj da ide kod druga. Međutim, on nije rekao tačno kod kog. Kada ga nije bilo neko vreme, pozvala sve njegove drugove sa kojima se on družio, i neki od njih su mi rekli da su ga poslednji put videli prošlog petka, odnosno dva dana pre njegovog nestanka – ističe njegova supruga Ana za naš portal.

Nestanak je prijavljen leskovačkoj policiji koja je potvrdila da za Stevanovićem intezivno traga.

Ako ga neko vidi ili zna nešto o mladiću neka javi policiji na telefon 016/192 ili supruzi na broj 065.99.52.500

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar