Dnevni horoskop za 29. januar: Vage, posvećene ste porodici i partneru, Lavovi, naglašeno polje posla

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Vaša velika eksplozivnost je nemoguće sakriti. Zato ste danas brzo ulazite u rasprave. Bez mnogo razmišljanja ulećete u nepredviđene rasprave. U ljubavi ste veoma sarkastični i skloni osudi samo jedne strane. Zdravlje je sasvim dovoljno dobro.

BIK

Veoma aktivan dan jer će svi danas traziti nešto od vas. U porodičnom okruženju nalazite potreban mir. Polje ljubavi je veoma harmonizovano. Naglašeno je druženje u okviru porodice i bliskih prijatelja. Zdravlje je sasvim dobro i solidno.

BLIZANCI

Ne slažete se sa nadeređenima ali ni sa sobom. Nikako da se usaglasite sa potrebama i poslovnim ciljevima. U ljubav ste najviše orijentisani raspravi svađi i ubeđivanju. Ne možete da sagledate situaciju sa novog horizonta. Zdravlje stabilno.

RAK

Neki loši planovi danas ometaju vaš radni dan. Opterečeni ste novcem iako ga ima dovoljno. Ljubavne prilike su trome i usporene pa ne možete očekivati neki iznenadni događaj. Mogući su prilivi finasija. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

LAV

Naglašene su nove poslovne aktivnosti ali to ne znači da nećete imati i dodatna zaduženja. Pazite kako i gde ulažete novac. U ljubavi ako ste slobodni možete naići na zanimljivu osobu baš u poslovnom okruženju. Zdravlje bez većih tegoba.

DEVICA

Budite obrazrivi jer ste impulsivni i razdražljivi. Možete i da se okomite na pogrešnu osobu. Manji priliv kreativne energije pomaže u partnerskim odnosima. Zato će vas partner podržati u svim nastojanjima dobrog raspoloženja. Zdravlje dobro.

VAGA

Imate više izbora i ne preterujte u naknadnim i dodatnim obavezama. Emotivno ste poosvećeni porodici deci i braku. Slobodne Vage su hladne ali magične. Mnogi vas zovu na druženje a vi ne znate gde ćete da se odazovete. Zdravlje je veoma dobro.

ŠKORPIJA

Poslovi vezani za strance mogu dovesti do većih nesporazuma. Zato budite jasni u namerama i poslovnim dogovorima. Mogući su važni dogovori sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije mogu upoznati jednog Jarca. Polje zdravlja nije ugroženo.

STRELAC

Imate mogućnost manjeg priliva novca. Međutim on se neće dugo zadržati kod vas u novčaniku. Emotivno zauzeti Strelčevi imaju miran dan jer su puni pozitivnih ljubavnih vibracija. Obostrana podrška u ljubavi. Zdravlje je stabilno i veoma dobro.

JARAC

Nevrovatno zgužvan dan. Puno ljudi dogovora i sastanaka i to će vas dobro iscrpeti. Sve što ste držali u sebi potrebno je da kažete emotivnom partneru. Nije potreban oprez već saradnja ako želite da poboljšate ljubav. Zdravlje bez tegoba.

VODOLIJA

Fokus i ambicije su naglašene. Puni ste posla i svakodnevnih obaveza. Mogući su kratki putevi koji nisu vezani samo za posao. Potreba da se odmorite i relaksirate donosi mogućnost povlačenja iz gužve. Zdravlje je veoma dobro i bez tegoba.

RIBE

Veoma ste samostalni i to vam daje odrešene ruke na svim poslovim aktivnostima. U ljubavi je naglašena zabava i druženje ako ste u vezi. Slobodne Ribe su raspoložene za tajne veze ili dopisivanje preko društvene mreže. Zdravlje je solidno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar