Ništa KiM i Srbija! Boško i Aleksić NAJGLASNIJI u želji da se dokopaju fotelje, zavapili: Evropo, pomozi

Postupak je jasan: zabraniti Aleksandra Vučića, zanemariti volju naroda koji ga je izabrao, pljuvati Srbiju kod stranaca i zauzvrat uvaliti sebe u mekane stolice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic/Tamara Trajković/Objektiv

Umesto da razgovaraju o svojoj zemlji, da razmišljaju o načinima na koji mogu da pomognu, opozicija je rešila da uradi upravo suprotno, što možete pročitati u POSEBNOJ VESTI.

“Patriote” su danas umesto da se bore za srpske interese smatrali da je ipak bolje da iskoriste priliku i da od  izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika zatraže da politički ukloni predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Najglasniji među njima bili su lider Dveri Boško Obradović i pajtos Vuka Jeremića Miroslav Aleksić. 

Još jednom su pokzali svoje pravo lice, ovaj put otvoreno, ispred stranaca, te su rešili da, pošto već ne mogu da pobede na izborima i pošto ih narod ne želi, potraže pomoć “sa strane” kako bi sklonili čoveka kome je Srbija na prvom mestu i koji ispred uvek stavlja srpske interese, a ne lične – Aleksandra Vučića!

Obradovića i Aleksića, ali ni ostale, nije zanimala situacija na Kosovu i Metohiji, nije ih interesovalo kako zaštiti južnu srpsku pokrajinu pred predstavnicima EU koji svakodnevno prete kako na mrežama, tako i preko televizije, jedino što ih je zanimalo, i što su otvoreno rekli, jeste da mole Evropu da im pomogne da se dokopaju fotelja.

Postupak je jasan: zabraniti Aleksandra Vučića, zanemariti volju naroda koji ga je izabrao, pljuvati Srbiju kod stranaca i zauzvrat uvaliti sebe u mekane stolice. Patriotizam na delu!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar