PETI DAN POTRAGE za Aleksandrom iz Belanovca: Proveravaju se kamere, poslednji put uočen u selu Stopanje

Neutešna supruga i majka ponovo je uputila apel svim dobrim ljudima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Facebook/Ана Стевановић

Aleksandar Stevanović (33) iz Belanovca, otac dvoje dece, nestao je u noći između nedelje i ponedeljka i već pet dana nema ni traga ni glasa o njemu.

Neutešna supruga i majka, Ana Stevanović, u bezizlazu ponovo je zatražila pomoć od medija i zamolila sve dobre ljude da se jave ako su ga videli ili da jave policiji.

Ona se obratila našoj redakciji jutros, vidno potresena i uplakana, i istakla da nova potraga koju organizuju meštani sela Belanovce, nadomak Leskovca, traje već pet dana i proveravaju se sve kamere od Belanovca do Leskovca.

– U 9 sati sad počinje nova akcija potrage, od Belanovca do Leskovca skidamo sve kamere, sa svih lokala i prodavnica, ali i obilazimo  sve napuštene kuće. Za sada mi sami idemo u potragu, ali policija kaze da su i oni na terenu i da tragaju, druge informacije od njih nismo dobili. Na jednom snimku sa video-nadzora videli smo da je izašao iz Belanovca, prošao i Gornje Stopanje. Nadamo se da će nam sad dati da skinemo kamere i sa jednog lokala u Leskovcu, pa da vidimo da li je ušao u sam grad – rekla je supruga nestalog mladića.

Foto: printscreen/Facebook/Ана Стевановић

Kako Ana ističe, javljaju se svi njegovi drugovi da pitaju da li su ga pronašli, što znači da Aleksandar nije bio sa njima, niti je sada sa njima.

– Ja sam sumnjala na jednog njegovog druga, da se nalazi kod njega, ali policija je otišla u pretres kod njega i nije ga našla.

Ana dodaje da ona i Aleksandar imaju dva maloletna deteta i da je sin upućen u situaciju, dok je ćerka još uvek mala.

– Mihajlo neće da jede dok se tata ne vrati, a ćerka je još mala i ne zna još, ali bila je mnogo vezana za njega, pa će sigurno početi da ga traži.

Ana je objavila i apel na društvenim mrežama, odmah nakon nestanka, gde je navela da je Aleksandar izašao iz kuće oko 4.30 sati u ponedeljak i da mu se od tada gubi svaki trag.

– Poslednji put smo ga videli mi iz porodice, krenuo je navodno kod druga i više se nije vratio. Bio je dostupan do 11, ali se nije javljao, odzvonio je telefon do kraja. Posle 11 telefon nije više bio dostupan. Sumnjam da mu se nesto loše desilo – rekla je Ana tada za Objektiv.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar