“Primio METAK zato što je Srbin”: Počinje istraga o RANJAVANJU Delevića kog su napali Kurtijevi banditi

O incidentu kod punkta na Bistričkom mostu prva se oglasila Kancelarija za KiM

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Facebook/Ana Delević, Ilustracija

Takozvani Policijski inspektorat Kosova (PIK) pokrenuo je istragu o incidentu koji se dogodio u ponedeljak na Bistričkom mostu u opštini Leposavić.

Kako prenosi Radio KiM, PIK je saopštio da je pokrenuo istragu o incidentu u kojem je tzv. kosovska policija zapucala na automobil koji ih je, kako se pravdaju Kurtijevi uniformisani banditi, ”napao i udario”.

O incidentu kod punkta na Bistričkom mostu prva se oglasila Kancelarija za KiM, navodeći da su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije pucali na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba i da su tada potpuno izrešetali njihovo vozilo i ranili jednog od putnika Miljana Delevića.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petkovć posetio je juče ranjenog Delevića iz Leposavića, koji je u ponedeljak prebačen u bolnicu u Kraljevu, sa zadobijenom prostrelnom ranom levog grudnog koša kada su na njega pucali specijalci ROSU.

– Delević je primio metak samo zbog toga što je Srbin, kada pogledate auto videćete da je on izrešetan sa zadnje strane, da je zapravo kosovska policija krenula prva u napad sa namerom da bukvalno ubije Miljana i Dušana, a to mi je sada i Miljan potvrdio – rekao je Petković.

On je rekao da na mestu gde je Delević upucan postoje bezbednosne kamere koje je instalirala Kosovska policija i upitao zašto se materijal ne pokaže, nego se nastavlja propaganda, kako je rekao, sa ciljem da se prikrije istina da ROSU svakog dana maltretira srpski narod na severu KiM.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar