Ivana Žigon iznela ŠOKANTNE DETALJE o svom životu: “Ja sam neka srednjovekovna pojava”

Nakon razvoda sa sinom je otišla da živi u Aranđelovac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. godine udala za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život, a lepa glumica je priznala da je doživljavaju kao srednjovekovnu pojavu koja je uvek van vinkla.

Venčanje je održano na šestomesečni pomen Ivaninom ocu Stevi Žigonu, a glumica i njen suprug Grigorije u julu su dobili naslednika Stevu.

Međutim, njihov brak doživeo je krah 2011. godine, ali je umetnica to tri godine krila od javnosti.

Nakon razvoda sa sinom je otišla da živi u Aranđelovac na nekoliko meseci, kako bi lakše prebrodila ovu životnu fazu i smrt svoje majke Jelene, za koju je bila veoma vezana.

Međutim, usledio je veliki obrt, a Ivana je u januaru 2016. potvrdila da su ona i Grigorije ponovo zajedno, te da su ljubavi dali novu šansu.

– O meni je, recimo, fama da sam ja neka srednjovekovna pojava i smeta im što sam nekako uvek van vinkla. Nema me, ja to priznajem, tamo gde je banalna sadašnjost. Meni nije bilo interesantno ono što je na površini, zanimala me je istina. Pravila sam svoje predstave kao velike avanture… Moje premijere su nekad bile daleko od očiju premijerskog beogradskog sveta dvojke, čak i kad su bile u prepunom Sava centru. Ali taj svet po meni kao da i nema da ponudi ništa novo – istakla je tada Ivana Žigon.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar