Proslavila se ulogom Mile: Olja Lević je NJU trebala da tumači u seriji “Igra Sudbine”

Ova saznanja je i sama Olja Lević potvrdila i otkrila detalje o kojima se dugo ćutalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Prva

Ulogom smerne i dobroćudne devojke Mile Galić, atraktivna glumica Olja Lević privukla je pažnju javnosti u seriji “Igra sudbine”.

Atraktivnu i zlu manekenku Sofiju Šubarević, prvobitno je trebalo da igra Olja Lević. Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do promene pa je Sofija poverena Matei Milosavljević, u čijoj se ulozi mlada glumica odlično snašla.

Ova saznanja je i sama Olja Lević potvrdila i otkrila detalje o kojima se dugo ćutalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

– Zvali su me na kasting za ulogu Sofije Šubarović. Ona je kao model, a kako su videli moje fotografije, tako su me na osnovu toga i pozvali. Međutim, ipak su odlučili da igram glavnu ulogu, dobricu. Ali bih itekako volela da igram neku zlicu. I mislim da bih se u tome super snašla- rekla je ranije kroz osmeh Olja Lević, koja je postala dobra prijateljica sa Mateom Milosavljević, koju iz posebnih razloga zove kuma.

– Tako smo se okumile jednom prilikom, ali ne zvanično u crkvi ili opštini. Ali ja se nadam da će doći i do tog trenutka kada bude vreme za to. Imamo mi nešto naše zbog čega se zovemo kume. To je jedan jači razlog koji ne bih sada otkrivala – kaže zagonetno Olja, pa dodaje:

– Matea je moj dobar prijatelj iako smo u seriji ljute suparnice.

BONUS VIDEO:Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar