“Kada bih to uradio, bio bih SANKCIONISAN”: Princ Hari otkrio šta nikako nije bilo dozvoljeno

Memoari princa Harija, objavljeni prošle nedelje, zauzeli su i prvo mesto britanske liste bestselera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Memoari princa Harija “Spare” (Rezerva) oborili su sve rekorde, a svakoga dana saznajemo nove detalje iz njegovog privatnog života. On je otkrio da nije smeo da zagrli kraljicu Elizabetu jer bi takav čin “bio sankcionisan”.

Jedan korisnik TikToka je podelio je odlomak u kom vojvoda od Saseksa priča o tome kako je gledao svoju baku dok je uživala na koncertu povodom zlatnog jubileja 2002. godine.

– Dok sam je gledao kako pleše i njiše se u ritmu, hteo sam da je zagrlim. Ali naravno da nisam. Ne dolazi u obzir. Nikada to nisam uradio i nisam mogao da zamislim bilo koju okolnost pod kojom takav čin ne bi bio sankcionisan -napisao je Hari u memoarima.

Opisao je i trenutak kada je njegova majka, princeza Dajana, pokušala da zagrli britansku kraljicu Elizabetu.

– Bio je to zapravo više skok nego zagrljaj, ako je verovati očevicima. Baka je skrenula kako bi izbegla kontakt, a cela je stvar završila vrlo nespretno, čak loše – naveo je.

Zapitao se da li je kraljica ikada zagrlila svog sina, sada kralja Čarlsa III.

– Pitao sam se da li je tata ikada pokušao da je zagrli. Verovatno ne – rekao je pa dodao kako je kraljica ponudila sinu “čvrsti stisak ruke” nakon što se vratila kući s višemesečne kraljevske turneje.

Memoari princa Harija, objavljeni prošle nedelje, zauzeli su i prvo mesto britanske liste bestselera, što ih čini najbrže prodavanom publicističkom knjigom ikada u Britaniji.

To su i najprodavaniji memoari ikada u sedmici nakon objavljivanja, sa 467.000 primeraka knjige prodatih u prvoj nedelji. Izdavač je ranije objavio da je prvog dana prodato 1,4 miliona primeraka u Sjedinjenim državama, Britaniji i Kanadi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar