Neviđena drama u prestoničkom VRTIĆU: Troje mališana (4) prolaznik NAŠAO na ulici, kilometar od zgrade

Deca su sama napustila objekat, a da ih niko nije video

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Troje četvorogodišnjaka napustilo je vrtić u Parizu ove nedelje usred dana, ali su pronađeni živi i zdravi kilometar dalje, rekao je čelnik grada.

Troje dece je bilo u dvorištu tokom pauze za ručak kada su otišli ​​iz vrtića u elitnom kvartu francuske prestonice, rekao je za AFP Patrik Bloš, zamenik gradonačelnika An Idalgo zadužen za predškolsko obrazovanje i obrazovanje, potvrđujući informacije dnevnog lista Parisien.

Prema njegovim rečima, bekstvo se dogodilo zbog “niza nepravilnosti”.

Ranije je odrasla osoba napustila objekat aktiviranjem dugmeta za otključavanje vrata, a deca su sama napustila zgradu, a da ih niko nije video“, dodao je on.

– Decu je zaustavio prolaznik na više od kilometar od vrtića, pošto su prešli veoma prometnu ulicu, tramvajsku prugu i ispod obilaznice – rekao je odbornik, ocenivši to kao „izuzetno ozbiljan propust“.

– Očigledno je da su deca bila bez nadzora i gradska uprava sprovodi istragu kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo i kaznili odgovorni – dodao je Bloše, rekavši da do sada niko nije kažnjen.

Na pitanje AFP-a, udruženje roditelja je saopštilo da će sastanak roditelja troje dece i rukovodstva vrtića biti održan u petak.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar