IGRA REČI: Princ Hari tražio dozvolu od kraljice Elizabete da zaprosi Megan, njen odgovor sada PREPRIČAVA

Autobiografija "Rezerva" uzburkala svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA, Chris Jackson/AFP

Memoari “Spare” (Rezerva) princa Harija su intrigirali ceo svet, a najnovija saznanja su da je morao da traži dozvolu od svoje bake Elizabete Druge da zaprosi Megan Markl pre nekoliko godina.

Pravila za koja princ Hari nije znao nalažu i odnose se na prvih šest članova britanske kraljevske porodice u liniji nasledstva krune, da je morao da traži dozvolu za brak.

Čekao je povoljan trenutak i iskoristio momenat kada je kraljica bila u dobrom raspoloženju da razgovara sa njom u Sandrigemu.

– Rečeno mi je da moram da tražim vaše dopuštenje pre nego što je zaprosim – rekao je Hari svojoj baki.

– Zar moraš? – pitala ga je kraljica, a unuk joj je poručio da mu je rečeno da to uradi.

– Pretpostavljam da onda moram da kažem da – rekla je na kraju Elizabeta II što je navelo Harija na razmišljanje, prenosi Daily Record.

– Nisam shvatio. Je li bila sarkastična? Ironična? Namerno tajanstvena? Da li se prepustila malo igri reči? Nikada nisam čuo da baka izvodi bilo kakvu igru ​​reči i ovo je bio neverovatno bizaran trenutak – napisao je u knjizi.

Sjajnu igru reči je osmislila Elizabeta II koju prema rečima Harija, nije iznenadio Megzit 2020, niti je bila ljuta na unuka zbog odluke da sa suprugom Megan Markl napusti dužnosti viših članova dvora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar