Ovaj stočar zarađuje 28.000 evra mesečno sa strane: Saleću ga sa svih strana zbog njegovog BIKA

Jedan farmer je čak kupio kravu iz klanice samo da bi je oplodio genetskim materijalom čuvenog bivola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/TRACEY NEARMY

Stočar sa Tajlanda otkrio je medijima da zarađuje više od 28.000 evra mesečno prodajom sperme svog izuzetno cenjenog vodenog bivola.

Mongkol Mongfet iz okoline grada Kalasina kaže da su mu ponuđene zapanjujuće sume novca za plemenitu životinju, koju on naziva Velikom milijardom. Inače, bivoli za takmičenja obično koštaju oko 1.100 evra, a Mongkol ih ima više od 20 na svojoj farmi.

Ali Velika milijarda je Mongkolu više nego isplatio uloženih 13.600 evra i sada uzgajivači hrle da kupe spermu ogromnog mužjaka kako bi i sami dobili trofejno stado.

Iako gazdi već donosi veliko bogatsvo ovaj snažni bik ima i druga zaduženja na farmi, pa često vuče plug ili razni teret. Mongfet uz to, naravno, baca stajnjak po bašti, i može reći da ga je maksimalno iskoristio.

Kada je ovo impresivno govedo, čiju fotografiju možete pogledati OVDE, pobedilo na nekoliko takmičenja vlasnika su krenuli da saleću sa svih strana.

Jedan farmer je čak kupio kravu iz klanice samo da bi je oplodio genetskim materijalom čuvenog bika. Dok je tele još bilo u stomaku drugi stočar mu je nudio 200.000 bahta (1.700 evra) da ga kupi, ali je ovaj mudro odbio.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar