Rišarlison šokirao poređenjem: Poraz od Hrvata mi je teže pao nego kada izgubim člana porodice!

Brazil je na prvenstvu bio favorit za titulu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/ AP Photo/Andre Penner

Fudbaler engleskog Totenhema i reprezentacije Brazila Rišarlison još uvek ne može da se pomiri sa porazom od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Brazilac je dao u najmanju ruku čudnu izjavu za ESPN koja oslikava koliko je ispadanje od Vatrenih bilo bolno, ili je i dalje…

– Bio je to udarac. Mislim da je to gore nego kada izgubiš člana porodice. Bilo je teško da se oporavim. I dan danas, kada gledam videe na društvenim mrežama, to me rastuži. Ali moramo dalje. Još sam mlad, mislim da imam još jedno ili dva svetska prvenstva pred sobom -rekao je Rišarlison.

Podsetimo, Brazil je na prvenstvu bio favorit za titulu. Grupnu fazu takmičenja su lako prošli, dok su u osmini finala nili bolji od Južne Koreje rezultatom 4:1, a zatim su ispali od Hrvata posle penala.

Rišarlison je prvenstvo odigrao solidno, protiv Srbije je postigao dva gola, od kojih je onaj makazicama proglašen za najlepši gol turnira. Postigao je gol i protiv Južne Koreje.

– Cilj je bio da postanemo prvaci. Da, postigao sam predivan gol, ali mislim da taj pogodak nije bio moj cilj. Mi smo tamo otišli po trofej.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar