Otišao u podrum po KROMPIR i preminuo na licu mesta: Stradala je skoro cela porodica, a razlog je bizaran

Od cele porodice iz ruskog grada Laiševa preživela je samo osmogodišnja ćerka Marija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Cristian Zamfir / Alamy / Alamy / Profimedia

Rus Mihail Čelišev (42), nekada uspešan profesor prava, otišao je u podrum svoje porodične kuće u gradu Laiševu po krompir za svoju ženu da napravi ručak, ali se više nije vratio.

On se onesvestio od gasa koji je ispustio krompir i ubrzo preminuo. Naime, krompir sadrži glikokaloide koji su toksični za čoveka. Truljenjem krompira povećava se koncentracija glikoloida, koji se potom pretvara u smrtonosni gas.

Na licu mesta preminula je i Mihailova supruga Anastasija, koja je otišla po njega pošto je shvatila da se neko vreme nije vratio. Njihov 18-godišnji sin Georgij i 68-godišnja baka Iraida takođe su predugo ostali u podrumu.

Od cele porodice iz ruskog grada Laiševa, preživela je samo osmogodišnja ćerka Marija. Spasilo ju je to što su vrata od ormana u kome se čuvao krompir ostavljena otvorena, pa je gas u međuvremenu ispario, a devojčica je ostala živa.

Ova velika tragedija dogodila se u septembru 2013. godine u porodičnoj kući, ali je ponovo aktuelna na društvenim mrežama zbog bizarnog načina na koji je stradala cela Marijina porodica. Takođe se primećuje koliko krompir može biti opasan po život.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar