Upoznajte ThinkPhone: Poslovni telefon za maksimalnu bezbednost korisnika (VIDEO)

Proizvođač ističe nivo integracije s ThinkPad laptopovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Motorola

Novi adut za poslovni svet je predstavljen na Sajmu potrošačke elektronike (CES 2023), a nudi kvalitet Motorolinih telefona i pouzdanost Lenovo ThinkPad laptopova.

Uređaj pokreće Snapdragon 8+ Gen 1 čipset, uparen sa 8/12GB RAM-memorije i 128/256/512GB prostora za skladištenje podataka.

Lenovo ThinkPhone by Motorola (da, tako se zove) poseduje MIL-STD 810H vojni sertifikat. Izrađen je pomoću aramid vlakana (jačih od čelika) i aluminijumskog rama, dok ekran štiti Gorilla Glass Victus (izdržava padove s visine do 1,25 metara).

Osnovni podaci

Telefon poseduje 6.6-inčni OLED panel (rezolucija 2400×1080 piksela) sa stopom osvežavanja 144Hz i podrškom za HDR10+ prikaz.

Energiju dobija od baterije kapaciteta 5.000mAh, koju punite kablom (68W) ili bežično (15W).

Na “leđima” vidimo dvostruki sistem kamera i senzor dubine – glavna (50MP, otvor blende f/1.8, PDAF autofokus, optička stabilizacija slike), ultraširoka (12MP, f/2.2, Macro opcija).

Selfi kamera nudi 43 megapiksela i autofokus.

Foto: Motorola

Maksimalna zaštita

Korisnici imaju na raspolaganju brojna bezbednosna rešenja, uz ThinkShield tehnologiju koja se stara za sigurnost uređaja i osetljivih podataka.

ThinkPhone poseduje i Moto KeySafe koji radi na AndroidOS, a zadužen je za skladištenje lozinki, kripto ključeva i drugih informacija.

Uređaj stiže sa popularnim “crvenim dugmetom” pomoću kojeg se trenutno pristupa najvažnijim (poslovnim) funkcijama i aplikacijama.

Maksimalna integracija

Proizvođač ističe nivo integracije telefona s ThinkPad laptopovima, uključujući Think 2 Think konekciju, zasnovanu na rešenju Motorola Ready For.

Korisnici će jednostavno transferovati podatke (dokumenta, fotografije, video-zapise) sa jednog uređaja na drugi, deliti obaveštenja i otvarati kompatibilne Android aplikacije.

ThinkPhone stiže sa fabrički instaliranim platformama Microsoft 365, Outlook i Teams, prenosi GSM Arena.

Novi uređaj debitovaće u SAD, Evropi, Latinskoj Americi, Bliskom Istoku, Australiji i odabranim zemljama Azije u narednim mesecima.

Cena još nije otkrivena, a druge detalje saznaćete u narednom prilogu:

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar