Dnevni horoskop za 6. januar: Strelčevi, vreme je da prelomite s odlukama, Rakovi, bolovi u leđima

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ovan

Mo­že­te ima­ti pri­li­ku da po­tvr­di­te ne­ke no­ve po­slov­ne do­go­vo­re ko­je ste ra­ni­je ostva­ri­li. Mo­gu­će je da pos­to­je ne­ra­zja­šnje­ne oko­l­nos­ti iz­me­đu vas i oso­be ko­ja vam se do­pa­da. Me­nja­j­te lo­še na­vi­ke na po­lju zdra­vlja.

Bik

Po­tre­b­no je da po­ra­di­te na ko­mu­ni­ka­ci­ji s po­slov­nim sa­ra­d­ni­ci­ma jer ne­ka­da de­lu­je­te pre­te­ra­no za­tvo­re­no i tvr­do­gla­vo. Do­pa­da vam se oso­ba ko­ja ni­je po­ka­za­la da ga­ji ose­ća­nja pre­ma va­ma. Po­tre­b­no vam je opu­šta­nje.

Blizanci

Bro­j­ne oba­ve­ze su pred va­ma i veo­ma ste op­te­re­će­ni po­slom. Mo­gu­će je da vam to stva­ra ne­r­vo­zu. Oče­ku­j­te po­znan­stvo sa oso­bom s ko­jom bi tre­ba­lo da vas spo­ji za­jed­ni­č­ki pri­ja­te­lj ili po­zna­nik. Pro­la­zna gla­vo­bo­lja.

Rak

Pe­riod je po­vo­ljan za po­sao, pa mo­že­te da oče­ku­je­te da će vam sve što po­kre­ne­te i te ka­ko ići od ru­ke. Pos­to­ji ne­ka oso­ba iz pro­šlos­ti na ko­ju još uvek mi­sli­te i ko­ja vam ne­dos­ta­je. Bo­lo­vi u le­đi­ma vas mu­če.

Lav

Mo­gu­će je da ste ne­ko vre­me pre­pu­sti­li glav­nu reč dru­gi­ma, ali ste sa­da spre­m­ni da se vra­ti­te na ve­li­ka vra­ta. Po­tre­b­no je da vo­lje­noj oso­bi otvo­re­ni­je po­ka­že­te ko­li­ko vam je ona va­žna i ko­li­ko vam je sta­lo do nje. Pro­ble­mi s ci­r­ku­la­ci­jom.

Devica

Ne­mo­j­te da oče­ku­je­te da će­te uspe­ti da za­vr­ši­te sve po­slov­ne oba­ve­ze ko­je ste ima­li u pla­nu. Vre­me je da na­pra­vi­te ko­n­kre­tan do­go­vor s vo­lje­nom oso­bom na te­mu za­jed­ni­č­ke bu­du­ć­nos­ti. Pri­li­č­no ste umor­ni.

Vaga

Po­vo­ljan je dan za do­no­še­nje no­vih odlu­ka. Sta­lo­že­ni ste i iz pra­ve pe­r­spe­k­ti­ve gle­da­te na stva­ri, što vas či­ni za­do­vo­lj­nim. Emo­ti­v­na si­tua­ci­ja se po­la­ko po­pra­vlja i od­nos s vo­lje­nom oso­bom ide na­bo­lje. Po­ve­di­te ra­ču­na o ko­le­ni­ma.

Škorpija

Fi­nan­si­j­ska si­tua­ci­ja vas je bri­nu­la u pret­hod­nom pe­rio­du, ali sa­da ko­na­č­no po­la­ko sta­je­te na ze­le­nu gra­nu. Te­ško po­ka­zu­je­te ose­ća­nja i vo­lje­na oso­ba vam sta­vlja do zna­nja da joj to ja­ko sme­ta kod vas. Po­ve­di­te ra­ču­na o uno­su vi­ta­mi­na.

Strelac

Uko­li­ko to­kom da­na­šnjeg da­na ne bu­de­te bi­li spre­m­ni da do­ne­se­te ko­na­č­nu odlu­ku i da pre­lo­mi­te, ka­sni­je će­te se ka­ja­ti. Par­t­ner oče­ku­je da mu po­ka­že­te ka­kve su vam na­me­re za bu­du­ć­nost. Ču­va­j­te se ale­r­gi­ja.

Jarac

Mo­gu­će je da že­li­te da me­nja­te okru­že­nje i da vam ra­d­no me­sto na ko­jem ste sa­da vi­še ne od­go­va­ra. Do­šlo je vre­me da ja­sno de­fi­ni­še­te u kom pra­v­cu će ići vaš od­nos s vo­lje­nom oso­bom. Pad imu­ni­te­ta je na­gla­šen.

Vodolija

Uko­li­ko bu­de­te bi­li br­zo­ple­ti, to bi mo­glo da vam do­ne­se vi­še šte­te ne­go ko­ri­sti na po­slov­nom pla­nu. Ima­te ve­li­ke šan­se da usko­ro ostva­ri­te kva­li­te­t­nu lju­bav­nu ve­zu. Sr­ča­ne sme­t­nje su na­gla­še­ne kod vas.

Ribe

Ni­ste sa­da spre­m­ni da do­no­si­te va­žne po­slov­ne odlu­ke i one ko­ji če­ka­ju pu­šta­te da sa­če­ka­ju još ma­lo. Ne­po­vo­ljan je dan za lju­bav­na de­ša­va­nja. Ako ste u ve­zi ili bra­ku, s vo­lje­nom oso­bom ste u kri­zi. Izbe­ga­va­j­te te­šku hra­nu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar