Konzulka Srbije o DRAMI srpskih turista u Istanbulu: Svi će biti SMEŠTENI u hotel do leta za Beograd

Posetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Konzulka Srbije u Instanbulu Ivana Pejović kaže da 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu “Sabiha Gokcen” u Istanbulu jer im je let otkazan neće danas poleteti za Srbiju zbog guste magle.

– Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom “Sabiha Gokcen” je gusta magla i prema navodima iz avio-kompanije “Pegasus Airlines”, koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova više danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd – kaže Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

Podsetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu. Na aerodrom “Nikola Tesla” je trebalo da sleti u 10 časova i 50 minuta po našem vremenu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar