Ministar Gašić u novogodišnjoj noći sa policajcima u Kruševcu: Učiniću sve da građani imaju miran život

Ministar Gašić je prve minute 2023. godine iskoristio da kruševačkim policajcima poželi mirnu i stabilnu godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, u novogodišnjoj noći, posetio je pripadnike Policijske uprave u Кruševcu, koji su ga informisali o stanju bezbednosti na teritoriji ove uprave tokom proslave Nove godine.

Ministar Gašić je prve minute 2023. godine iskoristio da kruševačkim policajcima poželi mirnu i stabilnu godinu, kao i ličnu i porodičnu sreću. Tokom razgovora sa starešinama i policijskim službenicima oni su ga izvestili o merama i aktivnostima koje preduzimaju kako bi novogodišnja noć, kao i svi praznični dani, protekli bez većih incidenata.

Ministar se, takođe, interesovao o problemima i potrebama čije rešavanje bi unapredilo rad policije, učinilo ih još efikasnijim, a građanima omogućilo da jednostavnije i brže ostvaruju svoja zakonom garantovana prava.

– Moj posao, kao ministra unutrašnjih poslova, je da obezbedim najkvalitetnije uslove za rad i život policijskih službenika, kako bi dali najbolje rezultate. Budite sigurni da ću učiniti sve da građani imaju miran i spokojan život, kako u našem Кruševcu, tako i u celoj Srbiji, a da poverenje građana u policiju bude na najvišem nivou – poručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar