Komšije o HORORU kod Lebana: Progovorile o dedi, unuku i žrtvinoj ženi u koju je mladić bio ZALJUBLJEN

Otkriveni detalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E stock/Stanislav Nedelja, Masa Bandjur, Shutterstock/Ilustracija

Muškarac T. P. (77) iz sela kod Lebana uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz puške ubio N. S. (51), i to navodno po nagovoru svog unuka M. P. (33), koji je takođe uhapšen!

Zločin se dogodio u subotu, kad je navodno M. P. namamio žrtvu u šumu koja se nalazi kod Lebana, da bi ga u zasedi sakriven u žbunu čekao njegov deda T. P., koji mu je ispalio hitac u vrat s leđa.

Pošli da seku badnjak

– Sumnja se da je unuk nagovorio dedu da ubije N. S. jer je, navodno, bio zaljubljen u njegovu suprugu, iako je i sam oženjen. Deda je, navodno, pristao na unukov plan. M. P. je kobnog dana sa N. S., koga inače dobro poznaje i s kojim je poslovno sarađivao, otišao u šumu iznad sela da seku badnjake za predstojeći Božić, kako bi ih žrtvina žena prodavala. Ta šuma je zabačena, udaljena je od centra Lebana nekih pet kilometara – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako navodi izvor, deda se sakrio u žbunje i čekao da unuk dođe sa žrtvom. Kad je ugledao metu, deda je zapucao, a onda su on i unuk otišli i ostavili leš. Navodno, vratili su se kući i uobičajenim aktivnostima.

– Telo je pronađeno u subotu i odmah se posumnjalo na ubistvo. Međutim, radi se o nepristupačnom terenu, kamera nema, kao ni očevidaca. Kad su inspektori operativnim radom došli do određenih saznanja, uhapsili su dedu i unuka u utorak, a deda je navodno priznao šta se dogodilo – kaže izvor i dodaje:

– Na saslušanju je deda detaljno opisao zločin. Između ostalog, rekao je da ga je unuk nagovorio na ubistvo jer je bio zaljubljen u suprugu N. S. Da li mu je ljubav bila uzvraćena, nije poznato.

Meštani sela kod Lebana gde živi ubijeni N. S. kažu da je bio izuzetan čovek, koji je svima pomagao.

– N. S. je bio dobar, porodični čovek koji je vredno radio kako bi sve stvorio svojoj porodici. Kad se oženio, došao je kod ženinih i lepo se uklopio sa svima. Imao je firmu za drva, prevozio je drva za ogrev i prodavao. Interesantno je da je uhapšeni unuk radio povremeno kod N. S. za dnevnicu, utovarivao je drva na kamion i radio slične fizičke poslove po potrebi, kad ima posla, kako bi zaradio koji dinar – kaže jedan komšija i dodaje:

– Šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo i ne možemo da verujemo da ga više nećemo videti.

Kruže priče

Izvor kaže i da su do njih došle priče da je uhapšeni M. P. nagovorio dedu da ubije N. S.

– Čuli smo da je M. P. to uradio jer je navodno bio zaljubljen u ženu N. S. i hteo je da ga se reši. Sad da li je bio nesrećno zaljubljen ili su nešto i imali, znaju samo oni, to su neke priče koje kruže. Pričaju da je nagovorio dedu na to, jer je on već star i računao je da možda neće ići u zatvor zbog godina i bolesti ili da će možda ići na priču da je iz nehata, možda tokom lova, upucao čoveka misleći da je divljač – pričaju meštani. Nakon hapšenja dedi i unuku je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Komšije u šoku: Porodični su ljudi, ne možemo da verujemo

Žrtva i osumnjičeni ne žive u istom selu, ali su mesta vrlo blizu i dobro su se poznavali. Za uhapšene svi imaju lepe reči i kažu da ih je njihovo hapšenje zaprepastilo.

– Niko nije ni pomislio da ovako nešto može da se dogodi. I deda i unuk su porodični ljudi, koji žive u zajednici i nikad ranije nisu pravili probleme. Mladić je bukvalno bez greške, pa nam je sve ovo neverovatno. Čuli smo da je bio zaljubljen u suprugu N. S., kod koga je povremeno radio za dnevnicu. Bave se i poljoprivredom i imaju imanje. Delovali su kao složna porodica, a deda se uvek hvalio kakvog unuka ima – pričaju šokirane komšije.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar