Bruka i sramota nasred ulice: Snimali ga sa PROSTITUTKOM u akciji, ona mahala prolaznicima (VIDEO)

Tajlandsko letovalište Pataja je zbog ovakvih scena, ali i mnogih "salona za masažu", poznato kao „Grad greha“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Thairath Online

Tajlandska policija u potrazi je za „odvratnim strancem“ koga su kamere uhvatile u sramnom činu na javnom mestu sa prostitutkom tokom celonoćnog pijanstva.

Naime, britanski turista je snimljen kako se šeta pored puta sa plaćenom s*ksualnom radnicom oko 4 sata ujutro na Božić u Pataji, pre nego što su stupili u intimni odnos.

Tajlandsko letovalište je poznato kao „Grad greha“ zbog svojih nepristojnih barova i salona za masažu.

Video-snimak sa sigurnosne kamere prikazuje uzbuđenog turistu sa prostitutkom kako ležu na prometni put, pri čemu se čini da im ne smeta saobraćaj oko njih. Žena je takođe viđena kako pruža oralni s*ks muškarcu dok automobili koji prolaze zastaju zbog šokantnog prizora, prenosi New York Post.

U jednom trenutku, plavokosa žena je čak mahnula prolazniku koji je zastao da snimi svojim telefonom ovu sramnu scenu, što je rezultiralo sada viralnim snimkom koji je objavio lokalni Viral Press.

U međuvremenu, ogorčeni beskućnik je takođe primetio razuzdani par, koji je incident odmah prijavio policiji.

Pedesetogodišnji očevidac opisao je muškarca kao „odvratnog stranca“ koji je, kako je opisao, delovao pijano.

– Sedeli su tamo i to radili 30 minuta. Nije ih bilo briga za automobile koji prolaze. Mogli su čak i da me vide kako ih posmatram, ali su bili previše pijani da bi ih bilo briga – rekao je on.

– Čuo sam čoveka kako govori. Bio je iz Engleske. Završili su, a onda su razgovarali i on joj je dao nešto, mislim da je bio novac i ona je otišla. Umoran sam od odvratnih stranaca koji tretiraju moj grad kao kantu za smeće – dodao je šokirani očevidac.

Načelnik policije Jutapol Bunkerd rekao je da policija ispituje snimke sigurnosnih kamera s ciljem da uđe u trag turisti. Kako je istakao, turisti preti hapšenje zbog javne nepristojnosti.

– Dobili smo informaciju da bi on mogao biti Britanac, ali nećemo znati sa sigurnošću dok ga ne pronađemo. U tom području ima mnogo kamera koje gledamo kako bismo potvrdili da je zločin počinjen tog datuma i u tom vremenu. Ne bi trebalo da bude teško pronaći oboje – dodao je Bunkerd.

Vojne snage iz Bangkoka već nekoliko godina pokušavaju da očiste Pataju, koja je označena kao „moderna Sodoma i Gomora“.

Međutim, suočavaju se sa teškom borbom protiv svoje ukorijenjene 24-časovne s*ks industrije i endemske korupcije koja joj omogućava da nastavi svojim tokom. Barovi, koji funkcionišu kao izlozi za prostitutke, zajedno sa salonima za masažu i uličnim radnicima takođe su unosan deo turističke industrije ovog područja.

U međuvremenu, turista koji krši pravila nije prvi bludnik koga su ove godine uhvatile kamere u intimnim odnosima na javnom mestu.

Drski parovi na drugim turističkim destinacijama takođe su viđeni kako javno vode svoj “privatni posao”. Još u julu, dva para su uhapšena u đakuziju na otvorenom u hotelu u Hong Kongu. Istog meseca, dvoje žestokih obožavatelja „Igre prestola“ vođeno je kako imaju odnose na lokaciji snimanja Kraljevskog pristaništa iz emisije HBO.

U međuvremenu, jedan izbacivač je takođe uhvaćen u vreloj akciji sa ženom na vrhu bara na Krimu, u Rusiji, dok su ih perverzni gosti u tine bodrili.

Izbacivač je kasnije uhapšen i zatvoren zbog nedozvoljene radnje, pošto je javni s*ks u Rusiji kažnjiv sa do 15 dana iza rešetaka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar