Hrvati PREBILI Deda Mraza pred Božić: Masovna tuča zgrozila javnost, uhapšen jedan muškarac

O događaju je obaveštena policija, ali do njihovog dolaska svi akteri su se razišli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Grupa od nekoliko mladića i devojaka narušila je danas, nešto posle 15.00 časova, javni red i mir uz reku Savu na šetalištu braće Radić. Izbila je masovna tuča u kojoj je najgore prošao muškarac obučen u Deda Mraza.

U jednom trenutku je na podu završio muškarac obučen u Deda Mraza, a sa druge strane je uleteo drugi mladić i udario ga nogom u glavu, dok je ležao na podu.

U tom trenutku je nastao haos i mnogi su pobegli, dok je „Deda Mraz” nastavio da leži na podu.

– Danas, na Badnje veče, ovoliko nasilje nije nimalo na mestu, kako misle da slave Božić – rekao je jedan od Brođana, koji je bio svedok nemilog događaja.

O događaju je obaveštena policija, ali do njihovog dolaska svi akteri su se razišli.

– Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog čoveka koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. Privodi se još jedan muškarac, pa se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi dalje kriminalističko istraživanje i sve će biti predato pravosudnim organima na dalje postupanje – rekao je Tomislav Kovačević, službenik za odnose s javnošću Brodsko-posavske PU, dodajući da su na licu mesta, osim policije, bila i Hitna pomoć.

– Nemamo informacije o zdravstvenom stanju pretučenog mladića, nadamo se da će proći bez većih posledica – dodao je Kovačević.

BONUS VIDEO:Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar