Policajke DEDA MRAZICE razbile leglo kriminala: Ludi snimak racije kruži mrežama (VIDEO)

Ako kriminalci nekim čudom nisu bili dovoljno šokirani kostimima i iznenadnim razbijanjem vrata, policajci su za svaki slučaj vikali "Srećan Božić!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@elmundoes

Peruanska policija izvela je raciju u duhu Božića u ozloglašenom kraju Sukriljo prestonice Lime. Na meti se našla banda narkodilera, a neki policajci i policajke su se obukli u kostime Deda Mrazova i vilenjaka za ovu “svečanu priliku”.

Na početku videa koji je odjeknuo društvenim mrežama vidi se kako brzo hodaju uzanom uličicom delu grada poznatom kao “Mali Čikago”, po čuvenim bandama iz 20-ih godina prošlog veka, za vreme prohibicije u Americi. Zatim su razbili maljem vrata jedne kuće i munjevito upali unutra, hapseći osumnjičene za trgovinu drogom.

Ako kriminalci nekim čudom nisu bili dovoljno šokirani kostimima i iznenadnim razbijanjem vrata, policajci su za svaki slučaj vikali “Srećan Božić!”.

Na licu mesta pronađeni su marihuana, kokain i vatreno oružje, pa se može reći da je nesvakidapnja racija bila uspešna.

Inače ovo nije prvi put da peruanska policija izvodi ovakve egzibicije, pa su tako nedavno izvršili hapšenje u kostimima Marvelovih superheroja “Osvetnika” (Avengers).

Ovaj snimak je izgleda izazvao pozitivne reakcije građana na društvenim mrežama, pa su se mnogi šalili.

“Od sada će izigravanje Deda Mraza u tržnim centrima biti još opasnije, u slučaju da dileri krenu u osvetu”, “Nije policijska racija ako ne počneš sa “dobro jutro druže”, bili su neki od komentara na Tviteru.Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar