Skandalozne scene: Novi ustaški ispad Hrvata, Zlatko Dalić dočekan uz sramne povike!

Jednostavno ne mogu bez ovakvih stvar...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/ AP Photo/Hassan Ammar

Niti jedno okupljanje hrvatskih reprezentativaca ne može da prođe bez ustaškog pozdrava “za dom spremni”. Neverovatno je da Hrvati nikako da nauče lekciju i da prestanu da kopaju po ranama srpskog naroda.

Zlatko Dalić, selektor hrvatske reprezentacije, dočekan je u svom rodnom Livnu i ni taj doček nije mogao da prođe bez ustaškog pozdrava “za dom spremni”.

Prvo su Dejan Lovren i Marcelo Brozović napravili skandal jer su pevaši ustaške pesme i vikali “za dom spremni” na proslavi, a sada se selektor Dalić koji je “vatrene” vodio do trećeg mesta na svetu, našao u centru novog skandala.

Prema navodima hrvatskih medija, tačnije portala Index, Livnom je odjekivalo “za dom spremni”.

– Nakon što je Dalić završio svoj govor, a pevač Jole nastavio muzički program, grupa mladića na balkonu, u neposrednoj blizini bine, povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava “za dom spremni.” Mladići na balkonu su vikali “za dom”, na šta je veliki deo navijača na trgu odgovarao sa “spremni” – piše Index.

Voditelj je Dalića predstavio kao “najvećeg hrvatskog sina u istoriji”, a sam selektor “kockastih” je poručio:

– Hvala svima koji su navijali u BiH. Za mene je ovo posebno što ste organizovali. Ovo je moje Livno. Ovde sam rođen. Mladi ljudi mogu da prepoznaju uzor u reprezentativcima. Za reprezentaciju igraju s puno ljubavi, vere i poniznosti. Verujte, volite svoju zemlju i sve se može uraditi.

Inače, Dalić je pobede na Svetskom prvenstvu u Kataru posvećivao hrvatskim braniteljima što je još jedan od skandala Hrvata u nizu.

Bonus video:

Pad Srbije posle Mundijala: FIFA objavila rang listu, Argentina nije prva uprkos “zlatnoj boginji”

 



Izvor: Sportal.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar