Junak Argentine sanja elitu: Izdominirao na Mundijalu, a sad bi i u Ligi šampiona!

On nikada u karijeri nije branio meč najboljeg klupskog takmičenja na planeti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Cilj golmana Aston Vile Emilijana Martineza je da nastavi karijeru u klubu koji igra u Ligi šampiona, izjavio je menadžer argentinskog reprezentativca Gustavo Goni.

Martinez je proglašen za najboljeg golmana na Svetskom prvenstvu u Kataru, a Argentina je osvojila titulu pošto je u finalu posle boljeg izvođenja penala pobedila Francusku.

– Martineza posle SP može da angažuje samo nekoliko klubova. Naravno da je glavni razlog cena, koja mu je drastično skočila. Naš cilj je da Martinez ode u neki klub, koji bude igrao u Ligi šampiona – rekao je Goni.

Martinez (30) je u Arsenal stigao 2010. iz Independijentea, a branio je na samo 38 mečeva za londonski klub, pošto je do 2020. bio na pozajmicama u Oksfordu, Šefildu, Roterhamu, Vulverhemptonu, Hetafeu i Redingu. Argentinac je 2020. prešao u Aston Vilu, a za klub iz Birmingema nastupio je na 91 utakmici.

On nikada u karijeri nije branio u Ligi šampiona, a navodno već u januaru naredne godine želi da promeni sredinu. Ugovor sa Aston Vilom ima do juna 2027. godine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar