Tom Henks ima RAZVRATNOG SINA: Niko ga ne prepoznaje, sa ocem deli samo prezime

Sin Toma Henksa i Rite Vilson postao je poznat 2014. kada je otkrio svoju zavisnost od droge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Tom Henks je jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, a u javnom životu ostavlja sliku idealnog čoveka, pa ostaje bezvremena ikonai osoba kojoj brojni mladi Amerikanci teže.

Njegov sin, Čester Henks, osim profesije i preuimena nema nikakve sličnosti sa ocem. On je na rep sceni poznat kao Čet Hejzm, a zavodio je brojne poznate dame. Ipak, kontroverze su ono što je obeležilo njegov život. Prema izveštaju časopisa People, Henksova najnovija bivša devojka, Kiana Parker, požalila se sudu na njegovo fizičko i verbalno zlostavljanje, a takođe je zatražila i dobila zabranu prilaska.

Međutim, nakon silne drame, cela situacija izgleda da se smirila.

Mlada žena je tvrdila da se nedavni raspad njene sentimentalne veze pretvorio u obrazac seksističkog zlostavljanja. Kako se navodi u podnetoj prijavi, “u raznim prilikama joj je pretio pištoljem, gađao ju je predmetima i izgovarao razne rasističke uvrede”.

Ovo se dešava samo nekoliko nedelja nakon što ju je glumac pisanim putem optužio za pljačku i napad nakon što se na internetu pojavio video snimak na kome on obilno krvari, prema Henksu, nakon što ga je ona navodno posekla nožem.

Sin Toma Henksa i Rite Vilson postao je poznat 2014. kada je otkrio svoju zavisnost od droge, sa kojom se borio od svoje 16. godine, i prijavio se u ustanovu za rehabilitaciju. Njegovo priznanje usledilo je nakon učešća u filmskoj adaptaciji Marvelovog stripa Fantastična četvorka, koja je izgledala kao njegova lansirna platforma za slavu. Diplomirao je na programu dramskih umetnosti Univerziteta Northvestern.

Čet je okrivio svoju blisku vezu sa drogom za svoju porodičnu istoriju u komentaru na Instagramu:

– Saznanje ko sam bilo je prilično putovanje zbog svih pritisaka sa kojima sam se morao suočiti u životu. Biti sin mog oca i sve to, znaš.

Često ima rasističke izjave i optuživan je da je nacista.

Skoro se kontroverzni sin Toma Henksa, Čet Henks, pojavio se na Beverli Hilsu u Kaliforniji u kratkoj šetnji. Prvi put se pojavio u javnosti nakon što je izjavio da su ga roditelji kao tinejdžera poslali u rehabilitacioni kamp kako bi mu pomogli da se izbori sa zavisnošću.



Izvor: Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar