FORBS UVRSTIO KANJE VESTA NA LISTU MILIJARDERA, ON SE UVREDIO: Potcenili su me! (VIDEO)

"Izgleda da u Forbsu ne umeju da računaju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube Jimmy Kimmel Live

Magazin “Forbs” je objavio da je reper Kanje Vest zvanično postao milijarder!

Reper je, zahvaljujući patikama koje nose njegovo ime, a koje su među najtraženijima, znatno uvećao svoje bogatstvo i dospeo u klub milijardera.

Patike, za kojima je čitav svet poludeo, se prodaju u radnjama širom sveta, a njihova cena varira i najjeftinije su oko 200 dolara.

Međutim, nakon objave “Forbsa”, reper se požalio da su ga potcenili i da ne umeju da računaju, jer je u pitanju tri puta veća suma od navedene.

Foto/Printscreen/YouTube Forbes

“Nije milijarda, već 3,3 milijarde dolara, ali čini se da niko u “Forbsu” ne zna da računa. Potcenili su me”, istakao je reper.

Pošle godine se na “Forbsovoj” listi našao Džej Zi, a sada je Kanje, kao drugi američki reper uspeo da se nađe na pomenutoj listi milijardera.

Bogatstvo reperove supruge, rijaliti zvezde Kim Kardašijan, procenjuje se na 1,3 milijarde dolara. Ona ima brojne ugovore, ali i svoju kozmetičku i modnu liniju, a prema “Forbsu” njena godišnja zarada je 80 miliona dolara neto.

U klanu Džener – Kardašijan, na prvom mestu je Kajli Džener koja je drugu godinu zaredom prva na “Forbsovoj” listi najmlađih bilionera. Kajli je jedna od svega 2,095 ljudi na svetu koji imaju bogatstvo od 10 cifara.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Šakira stekla DIPLOMU prestižnog američkog UNIVERZITETA dok je bila u samoizolaciji! (VIDEO)

VELIKI GEST: Bijonse donirala 6 miliona dolara organizacijama koje se bave mentalnim zdravljem za vreme virusa



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar