Ovako PREDATOR progoni žrtve: Žena sa snimka je imala sreće, ali je druga skončala u mukama (VIDEO)

Skoro svaki pokret monstruma je zabeležen uličnim kamerama, ali to ga nije odvratilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Daily Mail

Ubica i silovatelj Džordan MekSvini (29) iz Velike Britanije osuđen je prekjuče u Londonu na 38 godina zatvora zbog brutalnog iživljavanja i ubistva pravnice Zare Aline (35) u noći između 25. i 26. juna ove godine.

Na suđenju je prikazan jeziv snimak na kojem se vidi kako s*ksualni predator luta ulicama britanske prestonice i proganja žene te noći. Pratio je četiri potencijalne žrtve nekoliko sati pre nego što je silovao i davio Zaru, a zatim joj gazio po glavi. Ona je u bolnicu primljena sa stravičnim povredama i vrlo brzo je preminula.

Policija ga je ušla u trag njegovoj oronuloj kamp kućici manje od 24 sata nakon ubistva, jer ga je krvavi otisak prsta doveo u vezu sa mestom zločina.

Sam napad na ženu je takođe snimljen, a na njemu se vidi kako je grabi sa leđa, stavlja joj jednu ruku preko usta i odvlači u jednu sporednu uličicu. Posle kraće borbe Zara je ostala bez svesti, nakon čega joj je ubica skinuo deo odeće i silovao je.  Onda je iz sve snage nastavio da je šutira iako se nije pomerala.

– Džordan MekSvini ustaje i počinje da udara u telo Zare Aline silinom koja je skoro nezamisliva. Zaista, da nije bilo mutnih snimaka kamere, bilo bi teško poverovati da bi se neko mogao ponašati prema drugom ljudskom biću na tako nasilan i šokantan način – rekao je na uzricanju presude tužilac Oliver Glazgov.

Sudu je takođe dostavljeno nekoliko snimaka sigurnosnih kamera koje prikazuju kako je još oko 23 sata monstrum počeo da spopada, a zatim proganja žene po ulici. Prvo je izbačen iz paba jer je uznemiravao konobaricu, a zatim je na vratima grlio žene i pokušavao da ih poljubi.

Nakon što je izašao iz paba, viđen je kako prati ženu, koja je to shvatila, pa je ušla u prodavnicu da izbegne Meksvinija. On je neko vreme čekao napolju pre nego što je ušao u radnju, gde se sakrio iza tezge sa povrćem dok ona nije izašla. Pratio ju je mračnom ulicom, ali je ona potrčala i uspela da mu pobegne.

Nakon što su mu umakle još dve potencijalne žrtve mimoišao se sa Zarom, odmah se okrenuo za njom i počeo da je prati. Čekao je momenat da ga niko ne vidi i krenuo u napad.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar