Španci objavili: Kampaco nikad bliži Zvezdi, Real odbio da izjednači ponudu crveno-belih!

Ovo je velika šansa za srpski klub

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

U poslednjih par nedelja se konstantno piše o tome da bi Fakundo Kampaco mogao da postane novi košarkaš Crvene zvezde, a tek pre devet dana ta priča je dobila određene obrise.

Naime, šampion ABA lige je Argentincu navodno ponudio 1.800.000 evra što je cifra koju je do četvrtka morao da izjednači Real Madrid koji kao njegov bivši klub jedini može da se umeša u ovaj posao.

Kako prenosi španska “Marka”, Real neće izjednačiti tu ponudu jer nema više prostora u budžetu za tako nešto što sa druge strane ne znači da će se povući iz cele priče.

Ono što se ovde ističe kako glavni problem u dogovoru između Madriđana i Kampaca jeste dug koji ima Argentinac prema klubu u iznosu od 2.600.000 miliona evra i to sve zbog toga što je raskinuo ugovor da bi otišao u NBA gde se nije predugo zadržao.

To nam sada govori da će dve strane u tom slučaju morati da se dogovore oko ovog problema, ali iz ugla realnosti on ne izgleda kao rešiv u ovom momentu.

Uprkos tome što Španci pišu da je Real mnogo bolja destinacija za Kampaca, čini se da je to samo puko preterivanje i da se Argentinac posle svih ovih dešavanja zaista nalazi na korak od potpisa za Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Grin opet u sukobu sa navijačima: Milvoki pokrenuo istragu zbog incidenta! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar