Šok ispovest nevernog muža: Vara ženu zato što je SMRŠALA, ali ima i još PERVERZNIJI razlog

Pre šest meseci je krenuo u potragu za punijim damama jer je njegova supruga odjednom krenula da vežba i hrani se dijetalno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dmitrii simakov / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedan Britanac (41) počeo je da vara svoju ženu (37) sa prostitutkom zbog njene kilaže, ali ne zbog viška, već zbog manjka kilograma.

On se izjadao popularnoj savetnici Didri koja piše za tabloid San da mu se više ne sviđa njegova mršava supruga, pa je zato pronašao punačkiju domino damu.

– S*ks sa njom je nekada bio neverovatan, ali sve se promenilo nakon što je dobila naša dva sina. Rekla je da je previše iscrpljena za bilo kakvu intimnost, ali je imala energije za mršavljenje i dijetu. Osećam se loše što priznajem da mi se više ne sviđa – napisao je anonimno muškarac.

On je objasnio da je u braku 12 godina i da imaju dvoje male dece od tri i pet godina. Kaže da je “krupniju” poslovnu pratnju krenuo da traži pre šest meseci jer zadnjih godina nisu imali gotovo nikakav s*ksualni život. Takođe je počeo da istražuje sado-mazo fetiš.

– Kupio sam nekoliko bičeva i masku za sebe kada smo se venčali, ali moja žena jednostavno nije bila u tom fazonu. Sada posećujem istu ženu svake nedelje. Ona me vezuje i kažnjava i ja to baš volim – nastavio je muž.

Na njegovu žalost, supruga je saznala nakon što mu je pregledala džepove kada je izgubila ključeve od auta i pronašla podatke o ovoj ženi.

– Ona je skrhana. Pokušao sam da objasnim zašto sam to uradio, a da ne povredim njena osećanja. Volim je, ali s*ksualne privlačnosti više nema. Obožavam ženske obline i bila je divna veličina 18 kada smo se upoznali. Sada izgleda vitko i zdravo, ali to nije moj fazon. Želim više mesa na kostima i nekoga ko može da mi pomogne da se prepustim svom fetišu – zaključio je on na kraju poruke Didri i upitao je da li to znači da je zavistan od s*ksa.

Savetnica mu je napisala da sumnja da je u tome problem i podsetila ga da je njegova supruga i dalje ista osoba, samo u zdravijem i vitkijem telu.

– Ne bi trebalo da je otkačite i tražite neku krupniju da zadovolji vaše želje samo zato što ona brine o sebi – odgovorila je Didra.

Ona je nevernom mužu takođe rekla da se svi menjamo kroz godine, kao i da su te promene deo svake posvećene veze pune ljubavi. Onda mu je savetovala da poradi na sebi i zamoli ženu za oproštaj.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar