Ukrajinski lobista iz Srbije poručio Vučiću: Ako pošaljete vojsku na KiM, dočekaće vas 1.800.000 Albanaca

Petar Petković izjavio je da će Beograd razmotriti, u skladu sa Rezolucijom 12 44 povratak do 1.000 naših bezbednosnih snaga na prostor Kosova i Metohije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube

Glavni ukrajinski lobista u Srbiji, advokat Čedomir Stojković, uputio je zloslutnu poruku državnom vrhu na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da će ukoliko Srbija pošalje vojsku na Kosovo i Metohiju, tamo naše vojnike dočekati 1.800.000 spremnih Albanaca!

– Odlazak 1.000 naših vojnika na Kosovo koje Kancelarija za KiM pominje da hoće da razmatra bi bilo dočekano od strane 1.800.000 Albanaca na Kosovu kako tačno? I koliko bolje nego 1998. i 1999? IQ Kancelarije za KiM koliki? – napisao je on na Tviteru.

Foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će Beograd razmotriti, u skladu sa Rezolucijom 12 44 povratak do 1.000 naših bezbednosnih snaga na prostor Kosova i Metohije.

Petković je sinoć, na vanrednoj konferenciji za medije održanoj povodom upada pripadnika specijalne kosovske policije na sever Kosova i Metohije, kazao da će se povratak srpskih bezbednosnih snaga razmotriti u okviru onoga što predviđa Rezolucija 12 44, posebno član 4 te Rezolucije i član 6.

Ističe da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti želi da protera srpski narod sa KiM, kao i da sve ono što rade Srbi u južnoj pokrajini mora da bude napadnuto, kažnjeno.

– Predsednik Aleksandar Vučić je mnogo puta do sada ponovio da se nikada više neće ponoviti ni pogrom, niti “Oluja” i čini mi se da dovoljno dobro nisu shvatili pogotovu oni na zapadu koji treba da urazume Prištinu šta znači to što je rekao predsednik Vučić – kazao je Petković. Detaljnije čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar