(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Stravičan snimak pogibije Mihajla u Bulevaru: Crni “audi” naleće na mladića i devojku

Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Stravičan snimak pogibije Mihajla L. (26) koja se dogodila sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra objavljen je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako “audi” velikom brzinom naleće na mladića i devojku.

Njega je, kako se vidi iz priloženog, auto bukvalno bacio sa pešačkog prelaza, a ona je “za dlaku” izbegla smrt.

Podsetimo, pešak Mihajilo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo “audi A3” kojim je upravljao Matija N. (23).

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu teške povrede, u vidu preloma, zadobila je devojka V.L. ali i vozač audija.

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar