“Gde ćeš mi tako mlad? Dušo moje duše, kume moj”: Potresne PORUKE prijatelja poginulog pevača iz Futoga

Iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Faebook/Sima Belenzada

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga u noći između ponedeljka i utorka izgubio je život vraćajući se iz Gajdobre svojoj kući. On je automobilom udario u drvo kraj puta i preminuo na licu mesta. Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje drugarice koje su, srećom, samo lekše povređene, ali sa bolom zbog Simine smrti ne mogu da se pomire.

– Gde ćeš mi tako mlad? Dušo moje duše, kume moj – napisala je na društvenim mrežama N.V. koja je Simina prijateljica iz detinjstva, a koja je kobne večeri bila sa njim u automobilu.

Ona nije jedina, pa se Simini prijatelji u neverici masovno opraštaju od njega ostavljajući emotivne poruke na svojim nalozima na društvenim mrežama.

– Počivaj u miru dobri čoveče…

– Budi sa anđelima jer si voleo život, mnogo mi je žao…

– Sima Belenzada dobri moj brate… Zašto, zbog čega… Odgovor neću dobiti… Uvek ćeš biti u našim srcima… U mom posebno… Ostaje šok i neverica. I biće do kraja života… Simo brate, zaštooo…

– Otišao je naš dragi kolega brat i dobar prijatelj Sima Belenzada. Mlad si otišao Simice naš, nek te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici.

Podsetimo, Sima je najverovatnije preminuo zbog trenutka nepažnje i umora, a nije imao vezan sigurnosni pojas. On je iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu, a inače je razveden.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar