LAŽOV! Ponoš se pogubio: Zaboravio šta je pričao u martu, pa jutros RASKRINKAO SAMOG SEBE (VIDEO)

Kontradiktorne izjave, licemerje i "zaboravnost" je ono što odlikuje bivšeg načelnika generalštaba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednika Pokreta SRCE Zdravko Ponoš jutros je još jednom pokazao da je sam odgovoran za sunovrat na poslednjim izborima za predsednika Srbije, a to je učinio tako što je još jednom demantovao sebe i potvrdio da uglavnom ne govori istinu, što je narod na vreme prepoznao i kaznio u aprilu mesecu.

Ponoš je jutros gostujući na tajkunskoj televiziji N1 optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS da ne drže svoja obećanja, čime je raskrinkao sam sebe i licemerje kojim se služi:

– Mi njih ni u čemu nećemo podržavati što obećaju, a nećemo ih napadati ako im se desi da urade nešto dobro čega je bilo jako malo u ovih 10 godina – rekao je Ponoš, a onda dodao da “nema na osnovu čega da veruje da će uraditi nešto dobro”.

Koliko su smešni nastupi Zdravka Ponoša govori upravo njegova izjava koju je dao mesec dana pre predsedničkih izbora održanih u aprilu ove godine.

On je tada tvrdio da će Vučić čim prođu izbori uvesti sankcije Rusiji i da on to pouzdano zna, da ne pretpostavlja:

– Sasvim je očigledno da je odlazeći predsednik (Vučić) obećao “nemojte me pritiskati da uvodim sankcije Rusiji do izbora, rešićemo to posle izbora”, a svojim glasačima je obećao da neće nikad. To je opšte poznata stvar, zna se u diplomatskim krugovima – rekao je tada Ponoš.

On je u razgovoru sa novinarkom tvrdio da zna pouzdano tu informaciju i da se ne radi o pretpostavkama:

– Znam to tako što se krećem u krugu ljudi koji su informisani o tim stvarima, ne pretpostavljam – ustvrdio je tad Ponoš.

Kontradiktorne izjave, licemerje i “zaboravnost” je ono što odlikuje bivšeg načelnika generalštaba, pa je očigledno da u trenutku govori onako kako mu odgovara, ali zaboravlja da u digitalnom svetu sve ostaje zabeleženo i da se od svojih reči ne može pobeći.

Jedino je u celoj priči reč održao predsednik Vučić koji i dalje vodi i vodiće srpsku politku, gleda i gledaće srpske interese i čuva i čuvaće svoj narod!

Danas je 5. decembar 2022. godine, Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar