Primetila je neočekivan POPUST na računu iz prodavnice: ZABRINULA SE umesto da se raduje (VIDEO)

Na nesreću po Dženifer, ljudi su potvrdili njene sumnje u komentarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/gigi_dolleyes

Dženifer iz SAD je otkrila na TikToku da je otišla u svoju lokalnu prodavnicu da kupi nekoliko artikala i da nije obraćala pažnju na račun jer je žurila da pokupi ćerku. Žena je zatim objasnila šta joj je promaklo na računu.

– Došla sam do svog automobila i pogledala račun, dao mi je 10% popusta “55 plus utorak”. Mislim, nisam ljuta jer je to 7,50 dolara koje nisam morala da platim, ali nije me pitao. Nije me pitao koliko imam godina. Da li vama izgledam kao da imam 55 godina? Bože, nadam se da ne. Da li izgledam kao da imam 55 – zabrinuto je pitala svoje pratioce.

@gigi_dolleyes WTH!! getting old sucks #rossdressforless #seniordiscount #55plus #genxtiktok @Ross Dress for Less ♬ original sound – JENNIFER

Na nesreću po Dženifer, odeljak za komentare je brzo bio preplavljen ljudima koji su rekli da ona zaista izgleda kao da ima 55 godina.

– Da, definitivno izgledaš kao da imaš najmanje 55 godina – napisao je jedan muškarac.

– Da, imaš. Moja mama ima 62 godine i izgledaš starije od nje – glasio je drugi, još oštriji komentar.

– Da budem potpuno iskrena, da, izgledaš kao da ti je više os 55 godina i to je u redu! – bila je malo ljubaznija treća osoba.

Drugi komentari su stizali od nekoliko kasira u prodavnicama

– Ja sam kasir i nije nam dozvoljeno da pitamo kupce o godinama, to je protivno pravilima prodavnice – napisao je jedan od njih

Drugi blagajnik se složio napisavši da je, dok je radio u tom lancu samoposluga, davao popust kupcima koji su mu bili dragi bez obzira na godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar