SRAMOTA! Šolak otvoreno pružio podršku Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na KiM (FOTO)

Skandalozan postupak tajkunskih medija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tajkunski mediji nastavljaju prvljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u trenutku kada je predsednik pod velikim pritiskom i bori se za Srbe na KiM.

Nakon što je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pogazio Briselski sporazum i zadao mu smrtonosni udarac, te je zaslužan za tenzije koje bukte u južnoj srpskoj pokrajini, tajkunski N1, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, našao je dobru priliku da ugosti u svojoj emisiji “Pressing” upravo premijera lažne države Kosovo.

Kao po starom običaju, jedva su dočekali da natovare još koji teret na leđa svojoj državi i predsedniku Vučiću, pa će vrlo rado gostiti u emisiji čoveka srbomrsca, koji želi da proliva srpsku krv i iskaljuje bes nad nedužnim narodom na KiM.

Ovim postupkom je tajkun Dragan Šolak otvoreno pružio podršku Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na KiM, dajući mu mogućnost da na njegovoj televiziji govori o zulumu i teroru koji vrši nad srpskim življem.

Ovime se tajkunski medij ponovo, po ko zna koji put, ponaša kao da je Kurtijev bilten.

Tajkunske medije baš briga za Srbe, Srbiju i naše nacionalne interese, i postalo je i više nego jasno zašto se tako ponašaju – jer  im od svega najteže pada ono što Vučić stalno ponavlja, a to je Srbija i mir i stabilnost u njoj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar