Prolaznik nokautirao KOKOSOM napadača sa nožem: Evo šta su NAORUŽANI policajci za to vreme radili (VIDEO)

Usred opšteg haosa jedan od prolaznika je snimao čitavu scenu, dok je drugi rešio da preduzme nešto konkretno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/miamidiario

Imamo sreće što je više nego bizarna jurnjava sa policijom u Brazilu snimljena inače niko ne bi verovao šta se dogodilo, jer njen opis liči na skeč iz “Montija Pajtona” ili “Benija Hila”.

Naime, incident se odigrao nedavno na pijaci u mestu Arapiraka, gde je nepoznati pomahnitali muškarac zgrabio veliki nož i počeo da juri prolaznike. Ubrzo se pojavila policija i pokušala da ga obuzda gumenim mecima, ali izgleda da oni nisu imali nikakvog efekta, pa je “ludak” sa nožem krenuo da juri i njih oko kola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miami Diario (@miamidiario)

Usred opšteg haosa jedan od prolaznika je snimao čitavu scenu, dok je drugi rešio da preduzme nešto konkretno, pa je zgrabio poveći kokos i zaleteo se na napadača. Pogodio ga je pravo u glavu i momentalno ga “nokautirao”. Napadač je ispustio nož kada je pao na zemlju i više nije mogao da se pridigne, dok su ga policajci oprezno opkolili.

Snimak je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, pretežno usmerene protiv policije koja nije bila sposobna da obuzda napadača, pa je morao kokos da radi. Mnogi su takođe hvalili odlučnu, hrabru i pre svega preciznu intervenciju prolaznika koji je možda spasao i policajce i napadača od težih povreda. Ruku na srce, niko ne bi želeo da bude u koži policajca koji je morao da piše izveštaj o ovome.

BONUS VIDEO:   



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar