Šuškalo se da je Dejan našao NOVU DEVOJKU: Dragojević se konačno oglasio i otkrio PRAVU ISTINU

Dejana je javnost optužila da je pronašao novu devojku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dejan Dragojević bio je sa bratom davidom na egzotičnoj destinaciji Zanzibar gde je uživao i svaki momenat je podelio sa svojim pratiocima.

Naime, dok se region bavi odnosom Aleksandre i oženjenog Zvezdana Slavića, Dejana je javnost optužila da je pronašao novu devojku, koja je bila sa braćom na Zanzibaru, a on se odmah oglasio kako ova dezinformacija ne bi došla do Aleksandre.

– Znam ja šta će da bude, ja kada sam donosio poklone, niko nije znao gde su pokloni, a sada će da bude “Pustite vi Dejana, Dejan je došao sa novom devojkom sa Zanzibara – počeo je Dejan.

– Rekao sam da se neću oglašavati, ali ovo je otišlo predaleko. Ta devojka je turistički vodič i meni je neprijatno, jer ne može svako da se nosi sa raznim porukama fanatika, može i na posao da joj utiče – rekao je Dejan, pa objasnio misteriju čuvene narukvice zbog kojeg su ga i povezivali sa nepoznatom devojkom.

– Ovo nije narukvica, već gumica iz Rajskog vrta i od tada je ne skidam. Žao mi je što sve ove informacije dolaze baš iz kuće iz koje sam i za koju radim i onda ljudi misle da je istina. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije – objasnio je Dragojević.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar