“Imali smo toliko strašnih izazova”: Oglasila se Olena Zelenska, evo šta je poručila prva dama Ukrajine

Podsetila je na nedavnu anketu prema kojoj je 90 odsto Ukrajinaca reklo da je spremno da živi sa nestašicom struje dve do tri godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska smatra da će Ukrajina izdržati predstojeću zimu uprkos hladnoći i nestancima struje izazvanim ruskim projektilima.

Zelanska je u opširnom intervjuu za BBC rekla da će Ukrajina nastaviti da se bori u, kako je ocenila, ratu između pogleda na svet, jer “bez pobede ne može biti mira“ .

– Imali smo toliko strašnih izazova, videli toliko žrtava, toliko razaranja, da nestanci struje nisu najgora stvar koja nam se može desiti – rekla je supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Podsetila je na nedavnu anketu prema kojoj je 90 odsto Ukrajinaca reklo da je spremno da živi sa nestašicom struje dve do tri godine ako vide izglede za pridruživanje Evropskoj uniji.

– Znate, lako je trčati maraton kada znate koliko kilometara ima – rekla je prva dama Ukrajine i dodala da u ovom slučaju Ukrajinci ne znaju daljinu koju moraju da pretrče.

– Ponekad može biti veoma teško, ali postoje neke nove emocije koje nam pomažu da izdržimo – rekla je Olena Zelenska.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar