Dobio na lutriji, a onda mu žena POBEGLA sa parama i LJUBAVNIKOM: Reakcija policije zapanjila je zemlju

Dobrodušni Tajlanđanin je organizovao proslavu i pozvao rodbinu da im podeli novac, ali je supruga imala drugačije planove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Tajlanđanin doživeo je neverovatan šok nakon što mu je supruga uzela dobitak na lutriji i pobegla sa svojim ljubavnikom.

Manit (prezime nije objavljeno) je na lutriji osvojio 6 miliona bahta (18,9 miliona dinara). Planirao je da pokloni deo svog dobitka lokalnom budističkom hramu i održi svečanost kako bi podelio sumu među članovima svoje porodice.

Međutim, na toj svečanosti uočio je nepoznatog muškarca, a kada je svoju ženu Angkanarat pitao za njega, ona je rekla joj je to rođak, piše indijski portal Times Now News.

Ispostavilo se da je to ljubavnik njegove supruge, sa kojim je samo malo kasnije pobegla, pokupivši sve pare. Manit i Angkanrat su bili u braku 26 godina i imaju troje dece.

Povrh svega toga, policija je saopštila da ne može da pomogne nesrećnom muškarcu jer su saznali da on nikada nije potpisao venčani list, pa nema osnova da prijavi nestanak jer, po zakonu, nema ništa sa majkom svoje dece!?

Manit je rekao da nije znao da imaju bilo kakve probleme u vezi pre nego što je njegova supruga pobegla sa ljubavnikom, ali je njihov sin navodno rekao policiji da je znao za aferu svoje majke. On je kontaktirao odbeglu ženu koja se odselila u mesto udaljeno oko četiri sata vožnje. Međutim, posle toga je navodno i on izgubio kontakt.

Policija je Manitu kazala da iz njihove perspektive izgleda kao da je on poklonio novac i da sada jedino može da pokuša da nagovori svoju suprugu da mu ga vrati. Navodno ne bi imali osnova da zaplene novac ili da ga potražuju na drugi način.

Pokradeni i prevareni muž se na kraju obratio lokalnim medijima na Tajlandu u pokušaju da uspostavi kontakt sa svojom suprugom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar