SKANDAL! Šolakova TAJKUNSKA PUDLICA: Narode, navijaj za Brazil, a ne za nacističku reprezentaciju Srbije

Bruka i sramota!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Pisac petparačke literature, tajkunska pudlica i dežurni hejter Marko Vidojković pozvao je narod da večeras navija na reprezentaciju Brazila na prvom meču koji srpska reprezentacija igra u Kataru.

Piksijeve orlove koji večeras igraju derbi sa “kariokama” Vidojković je nazvao “SNS reprezentacijom” poručijući da će on navijati za Brazil.

– Poslednji put kada si mogao da navijaš za Srbiju bilo je 2010. godine, kada smo dobili Nemačku… Posle doga SNS je preuzela kontrolu nad svim delovima društva, naročito nad fudbalom – rekao Vidojković odgovarajući na pitanje zašto fudbalsku reprezentaciju naziva “SNS reprezentacijom”.

Vidojković je napao i predsednika države Aleksandra Vučića nazivajući ga “lusterom”, osvrćući se na činjenicu da je predsednik Srbije ispratio državni tim na odlučujući utakmicu grupne faze protiv Portugala.

– Kada znamo da je zemlja oteta od jedne kriminalne grupe, onda je i reprezentacija oteta od kriminalne grupe. Nisu moji. Ja to ne mogu da prevaziđem. Kad se setim te slike iz aviona, meni krene da pulsira… Ne mogu da navijam na ovu bagru, bre – lupetao je Vidojković.

Ničim izazvano, Vidojković je potom državu i nacionalni tim uporodio sa Nemačkom tokom Drugog svetskog rata.

– Zamislite, nalazimo se u nacističkoj Nemačkoj. I sad da ja navijam za tu reprezentaciju nacističke Nemačke, a mi ovde imamo sličnu gebelsovsku propagandu – odvalio je Vidojković.

Hajka na Srpski telegraf

Da sve bude gore, osim srpske reprezentacije na meti nekontrolisanog izliva Vidojkovićevog gneva našao se i Srpski telegraf.

Okidač za prostačku hajku protiv našeg lista bio je tekst koji smo objavili u štampanom izdanju i na portalu Republika pod naslovom “Šolakov lov na Danila Vučića”.

U ovom tekstu, podsetimo, otkrili smo da u medijima pod Šolakovom kontrolom vlada vanredno stanje, pošto su novinari i fotoreporteri dobili striktan zadatak da pokušaju da kompromituju sina predsednika države Danila Vučića.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako su otkrili izvori, specijalna medijska operacija protiv starijeg sina predsednika države došla je u najgorem mogućem trenutku, s obzirom na to da Aljbun Kurti nedeljama unazad pokušava da napravi haos u južnoj srpskoj pokrajini.

Saznanja Srpskog telegrafa razbesnela su osrednjeg pisca Vidojkovića da na njih otvori rafalnu paljbu.

– Srpski telegraf, najgore smeće koje možete da nađete – lupio je izrevoltirani Vidojković i teatralno bacio primerak našeg lista.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika.rs

Komentari (8)

  1. Osvedočeni Srbomrscu, zar još nisi naučio da čovek koji mrzi jede samog sebe, a toliko godina imaš. Nažalost džabe si proživeo deo života a ništa neznaš.

    Odgovori
  2. "Лаза" или тужилаштво! Држава мора хитно да реагује! Зар ова сви.а да се слободно шета и најцрње блати нашу репрезентацију, нашу земљу, наш народ?

    Odgovori

Ostavite komentar