Toliko je želela BLIZANCE! Majka Paris Hilton otkrila pretužne vesti: “Srce mi se slama”

Trudnoća Paris Hilton dugo se iščekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Posle tri propale veridbe Paris Hilton (41) pre tačno godinu dana izgovorila je sudbonosno „da“. Naslednica lanca luksuznih hotela, uspešna poslovna žena, ponekad i rijaliti-zvezda, udala se za Kartera Reumau Bel Eru, elitnom kvartu Los Anđelesa, na imanju koje pripada njenom dedi Baronu.

Paris je u svom dokumentarnom filmu na „Jutjub“ kanalu otkrila da ona i njen suprug žele decu, i to blizance. Priznala je da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka.

‒ Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je smisao života imati porodicu i decu, a to još nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim ‒ istakla je bogata naslednica, koja nije otkrila da li ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem, ali je to sada njena majka Keli Hilton (63) potvrdila.

‒ Srce mi se slama, znam koliko se trudi ‒ rekla je zvezda rijalitija „Eeal Housewives of Beverly Hills“ u epizodi emisije „E! News“.

‒ Toliko se ljudi bori i to se ne događa samo tako. Stalno joj ponavljam da se opusti – rekla je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar