Ma, kakav Katar, fudbal je na Bežaniji: Marin “pobegao”, Ibanjez čestitao Stevanoviću – IMT jesenji prvak

Pokazao je IMT i na ovom meču da ima najviše ciljeve i da nikako neće biti iznenađenje ukoliko se u maju domognu Superlige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK IMT / Instagram

Semenke, napušavanje sudija, blato na patikama i dobar fudbal…

Beogradski derbi između IMT-a i Grafičara odigran je na stadionu Bežanije, domu nekadašnjeg hita srpskog fudbala, koji sada tavori u “beton ligi”.

Plejada nekadašnjih igrača Crvene zvezde i Partizana sa nastupima u Ligi šampiona privukla je više od 500 ljubitelja fudbala na Novi Beograd, a i imali su šta da vide.

 

Popularni “traktoristi” pregazili su filijalu Crvene zvezde i sa 3:0 potvrdili šampionsku krunu jesenjeg dela u Prvoj ligi.

Izabranici Zorana Vasiljevića sa šest bodova prednosti dočekuju proleće i nadaju se istorijskom plasmanu u elitno društvo.

Pokazao je IMT da je satkan od odličnih igrača, gde “kolo vodi” Alen Stevanović, bivši fudbaler Intera i Partizana, dok mu društvo pravi Uroš Ćosić, nekadašnji najveći talenat srpskog fudbala sa dugim stažom u Seriji A.

Sa druge strane, Grafičar u timu ima majstore poput Luisa Ibanjeza, prekaljenog golgetera Andrije Kaluđerovića, dok su tu i Filip Kasalica, kao i Đorđe Đurić, sve bivši igrači Crvene zvezde.

Foto: Objektiv

Ipak, morali su “ljubičasti” da čestitaju boljem rivalu na kraju i prihvate zaslužen poraz u derbiju šampionata.

Zanimljivo je bilo i na tribinama, pa su gledaoci mogli da vide kako Marko Marin skaut srpskog šampiona napušta stadion pre kraja meča vidno utučen onim što su prikazali fudbaleri Grafičara.

I Mitar Mrkela je iz “senke” posmatrao meč, verovatno tražeći igrača spremnog za napore pod palicom Miloša Milojevića, međutim, ni on nije dočekao kraj susreta na svom mestu.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Viđeni su još ove prohladne subote kraj bežanijske crkve i Aleksandar Jevtić, napadač Javora Luka Luković, kao i trener Napretka, Dušan Đorđević.

Sve u svemu – pokazao je IMT i na ovom meču da ima najviše ciljeve i da nikako neće biti iznenađenje ukoliko se u maju domognu Superlige, a ovu pobedu proslavili su ispred svojih navijača, koji su bakljadom i pesmom ispratili ljubimce na zimsku pauzu.

Foto: Objektiv

Piše: Nikola Husein

Simbol Novog Beograda u ekspanziji: Stevanović je odmah iza Kataija i Ivanića, ugledamo se na Salcburg!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar