Dnevni horoskop za 21. novembar: Blizanci, u ljubavi idealno, Device, usvojite kritike na poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ne možete se prilagoditi svima, ali morate prepoznati i štititi svoje interese, neke stvari prećutati, na neke uslove pristati, a sve zarad svoje poslovne budućnosti.

Ljubav: Svaki slobodan trenutak posvetite voljenoj osobi, uživajte, izlazite, družite se sa prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odlična komunikacija očekuje vas sa najbližim saradnicima, podrška stoji i od strane nadređenih, tako da možete uspešno da završite sve što započnete.

Ljubav: Opušteno i mirno trebalo bi da bude i na vašem ljubavnom planu. Nije loš dan za neko okupljanje, druženje.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: I danas vam mogu pristizati nove ponude ili saradnje, a na vama je da vrlo oprezno nastupate i da ne povlačite nikakve konkretnije poteze pre nego što se dobro raspitate ili potražite savet.

Ljubav: Danas biste mogli da budete u prvom planu kada je ljubavna sfera u pitanju. Zračite neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom, što neće ostati neprimećeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Gomila papira i informacija mogla bi da očekuje Rakove ovog dana. Proveravajte sve više puta kako bi izbegli potencijalne greške i propuste.

Ljubav: Neke nedoumice i pitanja koja ste imali u svojoj glavi jesu rešena, to ne znači da će na dalje sve ići kao podmazano ali u svakom slučaju ide na bolje.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Lavovima. Pitanja koja ste u prethodnom periodu pokrenuli, mogu početi da se rešavaju i da daju rezultate.

Ljubav: Vaša poslovna preopterećenost može doneti izvesno zahlađenje u partnerskim odnosima. Neophodno je da provodite vreme zajedno kako biste popravili situaciju.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, više vremena u prirodi pobeđuje nagomilani stres.

Devica

Posao: Neko sa kim duže sarađujete može vam ukazati na greške ili propuste i trebali bi da to shvatite ozbiljno i usvojite ovu kritiku, jer je u potpunosti dobronamerna.

Ljubav: Slobodne Device, postoje određene otežavajuće okolnosti da bi ste pokrenuli novu vezu, a to jako želite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Osim ukoliko to nije neophodno, ne bi bilo loše da se malo povučete i radite iz senke.

Ljubav: Uživajte u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, maštajte, sanjajte i budite pre svega maksimalno opušteni.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: U polju posla očekuje vas gomila ljudi i dosta promena, sva komunikacija je na vama lično i pa se potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način.

Ljubav: Prezasićenost ljudima i pričama odraziće se na nedovoljnu komunikacija sa dragom osobom. Bar se potrudite da objasnite o čemu je reč.

Zdravlje: Moguće manje respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Previše očekujete od drugih, a zaista je malo verovatno da će neka konkretnija pomoć sa njihove strane i doći.

Ljubav: Vrlo je moguće da će vam dosta vremena oduzeti poslovne obaveze. Od vašeg raspoloženja zavisi ishod ovog dana kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Jarac

Posao: Dosta sastanaka, gomila papira i informacija mogla bi da očekuje Jarčeve ovog dana. Napravite dobar plan i strpljivo grabite ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom prijateljima i ne dozvolite da vas spoljni uticaji naročito poslovni remete.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Počev od problema u dogovorima, sa papirima, sa tehnikom, sa autoritetima, taj talas nepredviđenih dešavanja mogao bi da vas zahvati danas.

Ljubav: Sasvim suprotno vas očekuje na ljubavnom planu, gde bi stvari trebalo da uzmete u svoje ruke i preuzmete inicijativu kada su neka lepa dešavanja u pitanju. Obradujete sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: I ovog dana može biti promenljivo na vašem poslovnom polju, a najviše zbog vašeg trenutnog raspoloženja koje može oscilovati od dobrog i ushićenog, do onog negativnog.

Ljubav: Spas od poslovnih briga možete pronaći u društvu drage osobe, zato krenite i organizujte neko prijatno dešavanje i opustite se.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar