UHAPŠEN pijani tinejdžer sa probnom dozvolom: Detalji NESREĆE kod Pančeva zbog koje je žena izgubila bebu

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojic, Shutterstock, Shutterstock, Ilustracija

Marko K. (19) vozač koji se sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu sudario sa trudnicom Tijanom I. (24) koja je bila na trotinetu u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema informacijama koje posedujemo, sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putničkog vozila Reno Megan koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

– Tijana je je bila u 8 mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja – kaže izvor za medije.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Mario K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je prema saznanjima medija priznao da je udario trudnicu.

– Stanje Tijane I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija – dodaje izvor za medije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar