Ovako je izgledalo VENČANJE Zdravka Čolića: Javnost nikad nije videla fotografije, a evo šta kaže pevač

Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sa suprugom Aleksandrom je u braku preko dvadeset godina, zajedno su dobili dve ćerke Unu i Laru, ali venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno.

Naime, pevač se u jednom intervjuu prisetio tog velikog dana, a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom.

– Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo – prisetio se legendarni pevač u jednom intervjuu za “Story” i dodao da je venčanje bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – izjavio je Zdravko jednom prilikom.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar