Vulin čestitao Božić sveštenstvu i vernicima SPC: “Mir Božji, Hristos se rodi”

Ministar odbrane uputio je želju da svi vernici praznične dane provedu u miru i dobrom raspoloženju, deleći radost praznika sa svojim najbližima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Aleksandar Vulin
Foto/Tanjug / Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je danas, u ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično Božić sveštenstvu, monaštvu, i vernom narodu SPC.

” Vama i Vašem hristoljubivom sveštenstvu, monaštvu i vernom narodu Srpske pravoslavne crkve, srdačno čestitam praznik Rođenja Gospoda Isusa Hrista – Božić”, poručio je ministar odbrane i dodao:

“Moleći Vas da pred Bogomladencem Hristom uvek pominjete i pripadnike Vojske Srbije i želeći da još dugo sa uspehom rukovodite Bogom Vam poverenom Crkvom, pozdravljam Vas radosnim pozdravom – Mir Božji, Hristos se rodi”.

 

Čestitke i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

 

“Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti, najsrdačnije čestitam praznik Roždestva Hristovog”, pručio je Vulin.

Dodao je da je, imajući veru i polažući nadu na Bogomladenca Hrista, uveren da će oni i ubuduće, hrabro i uspešno izvršiti poverene im zadatke.

“Želeći da praznične dane provedete u miru i dobrom raspoloženju, deleći radost praznika sa svojim najbližima, pozdravljam vas radosnim pozdravom – Mir Božji, Hristos se rodi”, poručio je ministar Vulin.

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar