Dnevni horoskop za 29. oktobar: Vodolije imaju izazov na poslu, Ovnovima zdravlje stabilno

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Realni ste i mudri danas pa ne očekujte neke greške u proceni poslovnih mogućnosti. Vi ste glavni glumac u svom finsijskom projektu. Polje ljubavi je dovoljno skriveno da se neke tajne nikada neće doznati. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

BIK

Najbolji ste u poslovima koji zahtevaju komunikaciju naplate. Zato vas danas novac voli. Međutim u ljubavi ste u drugoj poziciji posebne kontre i inata. Pokušajte da savladate svoje porive kontrole nad partnerom. Zdravlje bez većih promena. 

BLIZANCI

Odlična današnja saradnja na poslu ima dobre rezultate u trgovini ili praktičnim dogovorima. Polje ljubavi i emocija nije opterećeno dnevnim dozama problema. Flert je u punoj snazi za sve slobodne Blizance. Zdravlje je veoma solidno.

RAK

Prividno ste saosećajni a u stvari preživljavate svaku reč. Pokušajte da ojačate unutrašnje porive nejakih misli. Polje ljubavi je manje opterečeno sitnim detaljisanjem. Zato ste oslobođeni mnogih rasprava koje ne vode nigde. Zdravlje dobro.

LAV

Pred vam su poznate prepreke u razumevanju drugih osoba sa kojima radite. Imate  manje strpljenja za reku pitanja i podpitanja. Mnogi Lavovi su zadovoljni svojim ljubavnim životom a drugi pokušavaju da ga poprave. Polje zdravlja nije ugroženo.

DEVICA

Dobri ste na poslovnom planu jer uspevate da čutite i prepustite mnoge odluke drugima. Zato je dan pred vama mnogo lakši u svakom smislu. Niste baš mnogo realni u ljubavi i ne znate šta je to što vam smeta. Polje zdravlja nije ugroženo.   

VAGA

Krojite veoma ozbiljne poslovne planove i dan protiče bez mnogo iznenađenja. Poslovi za umetnost su posebno otvoreni. Budite praktični i na polju ljubavi jer dogovorom i smislenom diplomatijom možete mnogo postići. Zdravlje je veoma dobro.

ŠKORPIJA

Danas ne možete da se distancirate od mogućih prepreka ali imate dovoljno mudrosti da ih pretvorite u šanse. Želje se menjaju u ljubavnom pogledu. Nekad vam je određena osoba zanimljiva  a nekad dosadna. Zdravlje bez hroničnih tegoba.

STRELAC

Danas ste u velikoj dilemi odricanja ili prilagođavanja prema saradnicima. Pokušajte da nadogradite te odnose boljim razumevanjem. Testirate svoj osećaj prijatnosti u određenom drušštvu. Merite koliko vam je stalo. Zdravlje je sasvim solidno.

JARAC

Probajte da odmerite stanje sa konkurencijom i potrudite se da delujete u skladu sa unutrašnjim osećajem. U ljubavi postoji mogućnost da vas okupiraju značajne okolnosti. Pokušajte da rešite probleme partnera. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

VODOLIJA

Vi ste danas u veoma određenom poslovnom izazovu. Zato neke poslovne kontakte možete ostvariti i van radnog ambijenta. Potrebno je da stvarno rešite dilemu koja osoba ima pravo da dobije ulaznicu u vaš emotivni život. Zdravlje bez tegoba.

RIBE

Ako ste u već stabilnom poslu nema problema u suprotnom imate šanse da se zaposlite ali sa manjim novčanim primanjima. U ljubavi želite veliki nivo podrške ali ne i određeni nivo zahteva. To je ono što vas žulja. Zdravlje je sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar