Otet, otrovan, pa SPALJEN u kući u Surduku: Goran je PRVA ŽRTVA Belivukovog i Miljkovićevog klana

Mihajlović je od navedenih žrtava jedini otrovan, a ubistvo se odigralo u Ritopeku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Drustvene mreze

Goran Mihajlović otet je 1. aprila 2019. godine i označen je kao prva žrtva klana Veljka Belivuka.

Optužnica za njegovo ubistvo i ubistvo Nikole Mitića podignuta je kasnije, ali se, kako se navodi u pomenutom dokumentu Tužilaštva za organizovni kriminal, prema prikupljenim dokazima ispostavilo da je ubijen pre ostalih šest žrtava koje im se stavljaju na teret.

Podsetimo ukratko, druga žrtva bio je Aleksandar Grigorijević Puki ubijen u junu 2020., potom Goran Veličković Goksi u avgust 2020., zatim Nikola Mitić – avgust 2020., Lazar Vukićević u oktobru 2020., Zdravko Radojević – novembar 2020. i Milan Ljepoja ubijen – decembar 2020.

Mihajlović je od navedenih žrtava jedini otrovan. Ubistvo se odigralo u kući u Ritopeku, a potom je njegovo telo odvezeno u Surduk u kojem su, prema optužnici, Belivuk i njegovi saradnici palili njegovo telo u buretu i delove bacili u Dunav.

Foto: Privatna arhiva

Goran Mihajlović je nestao 1. aprila 2019. godine. On je, kako se navodi u optužnici, iz svog automobila “Porše kajen” prešao u automobil “Smart” i od tada mu se izgubio svaki trag. To se dogodilo u Resniku na brdu.

Prema rečima okrivljenog svedoka Nikole Spasojevića, Mihajlovića su držali u Ritopeku na najlonu sa trakom preko usta.

– Pitao sam ga kako je došao u ovu situaciju, on mi je rekao da ne sme ništa da mi kaže osim da ima 21 godinu, ženu, ćerku od godinu dana i da se bavi prodajom narkotika – rekao je Spasojević.

Prema njegovim rečima, ujutru je dobio nalog da doveze kamion kojim će se telo Mihajlovića koji je otrovan prevesti u Surduk. Tamo su ga Belivuk i njegovi saradnici, prema optužnici, pekli i sekli njegove delove tela, a potom ih bacili u Dunav.

Foto: Privatna arhiva

Nestanak Gorana Mihajlovića prijavila je njegova supruga Katarina sa njegovim ocem.

Motiv za ovaj zločin, kako se navodi, navodno je bio taj što su Belivuk i njegovi pripadnici želeli da se dokopaju njegove mašine za tabletiranje “ekstazija”, ali i to što su sumnjali da on “šuruje” sa njihovim neprijateljima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar