Ovu profesorku stalno napadaju kad vide kako se OBLAČI od struka naniže, posebno pred tablom (VIDEO)

Mnogi misle da s neprimereno ponaša pred učenicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/victoriaren97

Kada je počela da objavljuje svoju odeću na TikTok-u i Instagramu, škotska profesorka po imenu Viktorija sigurno nije očekivala da će biti izložena tolikim negativnim kritikama.

Korisnici te platforme rekli su joj više puta da je „neprimerena” pred đacima i izneli mišljenje da ne treba da stoji ispred table u kratkim suknjama i sa golim nogama.

Viktorija inače predaje biologiju u srednjoj školi, a u svoju odbranu je rekla da nije jedina koja se na ovaj način predaje.

@victoriaren97 My week of teacher outfits- blue week ? #teachersoftiktok #teacher #teacherfashion #workwear #teacheroutfit #teacherstyle #scotland #teacherstyle ♬ THATS WHAT I WANT – Lil Nas X

– Škola u kojoj radim je veoma tolerantna kada je u pitanju odevanje. I takođe vodim računa da ne otkrivam previše kada koristim tablu – primetila je ona.

Zanimljivo, u komentarima su se javile i mnoge njene koleginice, u čijim radnim sredinama su pravila oblačenja mnogo stroža.

– Sviđa mi se to što nosiš, ali u Sidneju bi me poslali kući ako bih se tako pojavila na času – požalila se jedna koleginica.

Učenici u komentarima nisu izneli nikakve primedbe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar