Darko Lilić ODBIO da sarađuje s policijom: Sin bivšeg predsednika SRJ ima teške povrede

Darko Lilić (39) zatražio je lekarsku pomoć u Urgentnom centru noćas oko 03.45 sati sa vidnim povredama po glavi i telu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Darko Lilić, sin Zorana Lilića, koji je rano jutros pretučen, ima teške povrede, prelom nosa. On ne želi da sarađuje sa policijom u cilju rasvetljavanja čitavog slučaja.

Kako se saznaje, Darko Lilić (39) zatražio je lekarsku pomoć u Urgentnom centru noćas oko 03.45 sati sa vidnim povredama po glavi i telu.

Izjavio je da je na Senjaku seo u taksi vozilo i na Novom Beogradu, na neutvrđenom mestu iz taksi vozila izvuklo ga je više neidentifikovanih osoba, koje su ga pretukle po glavi i telu.

Oko 04.25 sati, obezbeđenje zgrade WEST 65 u ulici Omladinskih brigada obavestilo je policiju da imaju snimak, na kom se vidi da ispred zgrade grupa ljudi tuče jednog čoveka. Na licu mesta pronađeni su tragovi krvi.

– Uvidom u kamere vidi se kako ga dvojica mladića udaraju, a zatim stavljaju u džip. Nekoliko minuta kasnije na mesto napada dolaze i uklanjaju sve tragove napada. Policija je raspisala potragu za napadačima- kaže izvor blizak istrazi.

Lilić je sa povredama glave sam došao u Urgentni centar.

Sa povređenim Darkom Lilićem policija je obavila razgovor. On je rekao da ne zna ko ga je i zbog čega napao.

Bio je optužen za pucnjavu ispred kafića “Majdan” 2003. Ranije je bio osuđen i na šest meseci zatvora uslovno zbog napada na policajaca, ali je ta presuda zastarela.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar