“Nisam ni znao da je Lola (12) u KOFERU”: Vozač koji je vozio ubicu devojčice PROGOVORIO o hororu

Na telu su pronađeni i utisnuti brojevi "0" i "1", a obdukcijom je ustanovljeno da je devojčica seksualno zlostavljana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Gotovo sedam dana nakon jezivog ubistva Lole Davijet (12), devojčice iz Pariza čije telo je pronađeno u koferu, pojavljuju se novi detalji i dokazi o stravičnom zločinu.

Podsetimo, devojčica je ubijena 14. oktobra po povratku iz škole. Malena je snimljena kako ulazi u zgradu, ali do svog stana nikad nije stigla. Njeno telo pronađeno je nekih 8 sati kasnije u ulici nedaleko od zgrade.

Telo, kojem su bile vezane noge i ruke, bilo je spakovano u kofer. Detetu je preko usta bila zalepljena traka, a na vratu je imala posekotine. Na telu su pronađeni i utisnuti brojevi “0” i “1”, a obdukcijom je ustanovljeno da je devojčica seksualno zlostavljana.

Za njeno ubistvo osumnjičena je Dabia B. (24), rodom iz Alžira, koja je privremeno živela u istoj zgradi gde i Lola, u stanu svoje sestre. Dabija je kobnog petka u isto vreme kad i Lola snimljena kako ulazi u zgradu. Ispostaviće se da je devojčicu namamila u stan, vezala je, mučila, okupala, silovala, a potom ugušila.

Nakon toga je telo spakovala u kofer i pozvala prijatelja, koji ju je odvezao u drugi deo grada, sa sve prtljagom. Potom je, ispostaviće se, taj isti prijatelj pozvao privatnog prevoznika, da Dabiju preveze na treću lokaciju.

Sada se oglasio i vozač koji je kobne večeri prevozio Dabiju i kofer, u kojem je bilo telo devojčice. Nesrećan čovek kaže da nije ni znao šta je unutra.

On kaže da je poziv za vožnju stigao u petak, nešto posle 22 sata. Rečeno mu je da treba da pokupi klijenta u ulici Asnieres-sur-Seine.

Vozač je za Parisian rekao da je vožnju naručio prijatelj osumnjičene, koji se sada tereti da je pomagao u skrivanju zločina.

Po dolasku na lice mesta, vozača su dočekali Dabija i njen prijatelj. Kraj njih su bili dva manja kofera i treći, koji je više ličio na sanduk. Iz tog sanduka su, tvrdi vozač, virili delovi posteljine.

– Ponudio sam se tom muškarcu da ponesemo sanduk i da ga stavimo u gepek, ali on mi je rekao da ga ne diram. Sam je spakovao prtljag u gepek – rekao je vozač novinaru Parisiana.

Vozač je rekao i da se devojka tokom puta ponašala čudno.

– Pitala me je kako mi ide posao, da li ima mušterija. Rekao sam joj da mi ide dobro i pitao sam je čime se ona bavi – ispričao je vozač.

Dabija mu je navodno rekla da radi kao dostavljač pri Uber Eats-u. Kada ju je vozač pitao da li ima dosta posla ona je rekla da neće da mu otkrije tu informaciju.

“Tražila slatkiše kao dete”

Vozač je rekao da se devojka ponašala kao dete i da je tražila paketić slatkiša, kakve neretko imaju u vozilima te privatne kompanije za prevoz.

– Kad se prisetim, šokiran sam ovim neskladom između ovih detinjastih i upornih zahteva i prisustva leša male Lole pozadi u gepeku – rekao je vozač novinaru Parisiana.

Vozač je Dabiju vozio natrag do zgrade u kojoj živi Lola. Dabija je tada pozvala sestru da siđe dole da joj pomogne da ponese stvari, što je ova odbila. Tako je očigledno sanduk sa Lolinim telom ostavljen u obližnjem dvorištu, a samo sat vremena kasnije, telo je pronaša beskućnik, koji je i pozvao policiju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Parisian

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar